Hollywood17. juli 2017

Aaron Carters anholdelse har udviklet sig til en familiefejde

Den tidligere barnestjerne, Aaron Carter, blev i weekenden anholdt for at køre bil, mens han var påvirket. Nu har hans anholdelse udviklet sig til lidt af en familiefejde
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.23574089_1.jpg
 Foto: All Over

Den tidligere barnestjerne, Aaron Carter, blev i lørdags anholdt den amerikanske delstat Georgia.

Han havde kørt bil, mens han var påvirket, og så viste det sig, at han var i besiddelse af marihuana.

Ved hans side var også hans kæreste Madison Parker, som ligeledes blev anholdt.

Anholdelsen gjorde, at Aaron blev nødt til at aflyse sin planlagte koncert lørdag aften i Kansas City.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/26.03084247.jpg
 Foto: All Over

Aaron Carter sammen med sin kæreste Madison Parker. (Foto: All Over)

Aaron Carters anholdelse har dog siden i lørdags udviklet sig til lidt af en familiefejde. For Nick Carter, Aarons storebror, valgte nemlig at gå på Twitter søndag eftermiddag, for at sende en besked til sin bror.

- Til min bror: Jeg elsker dig uanset hvad, og hvis du føler, at du har brug for hjælp, så er jeg her og er klar til at hjælpe dig, skriver Nick i sit tweet.

Også Aarons svigerinde Lauren Kitt Carter, der er gift med Nick, valgte at gå på Twitter. Og det tweet beviste, at de måske ikke har særligt meget kontakt for tiden.

- Hej Aaron, få Madison til at sende mig dit nye nummer, da du har skiftet nummer igen, skrev Lauren.

Artiklen fortsætter efter de to tweets

Efterfølgende har Aaron så udsendt en pressemeddelelse, hvor han fortæller, hvad det var der skete.

Samtidig sendte han en besked til sin storebror.

- Aaron har en lægeerklæring på medicinsk marihuana, som han bruger i forbindelse med hans lange kamp mod angsten, står der blandt andet i pressemeddelelsen.

Der står også, at popstjernen føler, at hans kendisstatus var med til gøre, at han blev anholdt.

Artiklen fortsætter efter billedet

Men samtidig smed han så også en besked afsted til sin bror, og den tyder ikke på, at de to har et særligt godt forhold.

- Hvis mit eget blod virkelig tænkte på mig, hvorfor har han så ikke ringet til mig og snakket med, i stedet for at få det til at handle om ham selv på et meget offentligt forum. Det er ikke cool at bruge mig til egen fordel, og sparke til mig, mens jeg ligger ned. Jeg elsker alligevel min familie igennem tykt og tyndt, skriver Aaron.

Kampen mod depressionen

Aaron Carter har tidligere været ude og fortælle, hvordan hans forældres skilsmisse ramte ham hårdt. Det er derfor, at han udviklede en depression.

- Depressionen ramte mig, fordi jeg ikke ville have, at mine forældre skulle skilles. Jeg kunne ikke håndtere det, kunne ikke tænke klart, lukkede alt ude, begyndte at feste og rode mig ud i problemer. Jeg mistede mine penge, og ingen ville ikke have noget med mig at gøre, har Aaron fortalt. Aaron Carter hittede stort i 90'erne, men efterfølgende røg han ud i glemslen. Han har siden blandt andet deltaget i den amerikanske udgave af "Vild med dans". Du kan se Aaron Carters mugshot, og mange andre kendte, der også har været i kløerne på politiet, i galleriet herunder

Se de kendtes "mugshots"

Sponsoreret indhold