69-årige Richard Gere er blevet far for anden gang

Richard Gere og den 33 år yngre Alejandra Silva har netop fået deres første fælles barn.

Richard Gere og den 33 år yngre Alejandra Silva har netop fået deres første fælles barn.

Foto: MEGA

I september bekræftede parret, at de skulle have en baby - og nu er Richard Geres og Alejandra Silvas første fælles barn så kommet til verden. 

Ifølge det spanske ugeblad HOLA! har parret fået en søn for nogle dagen siden. 

Den 69-årige skuespiller og hans 36-årige hustru blev gift i april, og nu er de så blevet forældre til deres første fælles barn. 

Richard Gere har i forvejen sønnen Homer, der fylder 19 denne måned, som han fik, da han var gift med Carey Lowell. 

Alejandra Silva har sønnen Albert på knap seks fra et tidligere ægteskab.

Parrets første fælles barn kommer til verden syv måneder før, "Pretty Woman"-charmøren fylder 70 år. 

Us Weekly kunne  tilbage i april fortælle, at parret i al hemmelighed blev mand og kone ved en borgerlig vielse, og at de havde planer om at fejre med den nærmeste familie i deres hjem i New York City den 6. maj.

Forlovelsesrygterne havde længe svirret, da den 33 år yngre Silva tilbage i november kunne fremvise en glitrende diamantring. Parret bekræftede dog aldrig forlovelsen. 

Richard Gere har været gift to gange: Med supermodellen Cindy Crawford fra 1991 til 1995 og med modellen Carey Lowell fra 2002 til 2016. 

Alejandra Silva er datter af en tidligere vicepræsident for fordboldklubben Real Madrid, og hun skulle angiveligt have haft et kort forhold til Real Madrids Roberto Carlos. 

Gere mødte sin tredje kone i 2014, hvor hun lå midt i skilsmisse fra sin første ægtemand Govind Friedland, der er søn af den amerikanske mine-mogul Robert Friedland. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close