68-årige Richard Gere skal være far

Richard Gere blev i april gift med Alejandra Silva.

Richard Gere blev i april gift med Alejandra Silva.

Foto: All Over Press

Richard Gere, 68, kan snart se frem til bleskift, babygråd og søvnløse nætter. 

Ifølge den spanske avis ABC skal han og hans 33 år yngre hustru, Alejandra Silva, som han blev gift med i april, have deres første fælles barn. 

Richard Gere har i forvejen sønnen Homer på 18, som han fik, da han var gift med Carey Lowell. 

Alejandra Silva har sønnen Albert på fem fra et tidligere ægteskab.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Alejandra Silva viser her Richard Gere med hendes søn Albert.

Ifølge Hello!'s spanske søstermagasin HOLA! blev Gere gift i starten af april. 

Us Weekly kunbe fortælle, at parret i al hemmelighed blev mand og kone ved en borgerlig vielse, og at de havde planer om at fejre med den nærmeste familie i deres hjem i New York City den 6. maj. .

Forlovelsesrygterne havde længe svirret, da 35-årige Silva tilbage i november kunne fremvise en glitrende diamantring. Parret bekræftede dog aldrig forlovelsen. 

Richard Gere har været gift to gange: Med supermodellen Cindy Crawford fra 1991 til 1995 og med modellen Carey Lowell fra 2002 til 2016. Gere har sønnen Homer på 18 med Lowell. 

Alejandra Silva er datter af en tidligere vicepræsident for fordboldklubben Real Madrid, og hun skulle angiveligt have haft et kort forhold til Real Madrids Roberto Carlos. 

 

Gere mødte sin tredje kone i 2014, hvor hun lå midt i skilsmisse fra sin første ægtemand Govind Friedland, der er søn af den amerikanske mine-mogul Robert Friedland. Silva har sønnen Albert på fem år. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close