Richard Gere er blevet hemmeligt gift

Richard Gere har angiveligt fået sin \

Richard Gere har angiveligt fået sin "pretty woman".

Foto: All Over Press

I sidste uge kom det frem, at 68-årige Richard Gere skulle giftes med sin 33 år yngre kæreste. Nu peger alt dog mod, at "Pretty Woman"-stjernen ER blevet gift. 

Det er blandt andet amerikanske NY PostUs Weekly og Hello!, der har fået bekræftet nyheden. 

Ifølge Hello!'s spanske søstermagasin HOLA! blev Gere gift i starten af april. Han kan nu kalde den 33 år yngre spanske skønhed Alejandra Silva for sin hustru. 

Us Weekly kan fortælle, at parret i al hemmelighed blev mand og kone ved en borgerlig vielse, og at de har planer om at fejre med den nærmeste familie i deres hjem i New York City den 6. maj. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Alejandra Silva viser her Richard Gere med hendes søn Albert.

Forlovelsesrygterne har længe svirret, da 35-årige Silva tilbage i november kunne fremvise en glitrende diamantring. Parret har dog aldrig bekræftet forlovelsen. 

Richard Gere har været gift to gange: Med supermodellen Cindy Crawford fra 1991 til 1995 og med modellen Carey Lowell fra 2002 til 2016. Gere har sønnen Homer på 17 med Lowell. 

Alejandra Silva er datter af en tidligere vicepræsident for fordboldklubben Real Madrid, og hun skulle angiveligt have haft et kort forhold til Real Madrids Roberto Carlos. 

Gere mødte sin snart tredje kone i 2014, hvor hun lå midt i skilsmisse fra sin første ægtemand Govind Friedland, der er søn af den amerikanske mine-mogul Robert Friedland. Silva har sønnen Albert på fem år. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close