69-årige Richard Gere og 33 år yngre hustru bekræfter: Baby på vej

Richard Gere og den 33 år yngre Alejandra Silva blev gift i april 2018.

Richard Gere og den 33 år yngre Alejandra Silva blev gift i april 2018.

Foto: MEGA

Tilbage i august begyndte der at florere rygter om, at 69-årige Richard Gere ventede barn med sin 33 år yngre hustru Alejandra Silva

Og den er god nok! Silva har lige bekræftet på sin Instagram, at hun venter parrets første fælles barn. 

Og ifølge den vordende mor er der en helt speciel årsag til, at parret ventede med at annoncere den glædelige nyhed.

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Et helt specielt øjeblik for et par minutter siden... Vi fik vores kommende lille guldklump velsignet... Vi kunne ikke sige noget, før vi havde sagt det til den hellige Dalai Lama, skriver Silva på sin Instagram, hvor hun poster et billede, hvor Dalai Lama lægger en hånd på hendes voksende mave. 

Det var den spanske avis ABC, der tilbage i august kunne fortælle, at "Pretty Woman"-stjernen og hans 33 år yngre hustru, Alejandra Silva, som han blev gift med i april, skulle have deres første fælles barn. 

Richard Gere har i forvejen sønnen Homer på 18, som han fik, da han var gift med Carey Lowell. 

Alejandra Silva har sønnen Albert på fem et halvt år fra et tidligere ægteskab.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Alejandra Silva viser her Richard Gere med hendes søn Albert.

Ifølge Hello!'s spanske søstermagasin HOLA! blev Gere gift i starten af april. 

Us Weekly kunne fortælle, at parret i al hemmelighed blev mand og kone ved en borgerlig vielse, og at de havde planer om at fejre med den nærmeste familie i deres hjem i New York City den 6. maj.

Forlovelsesrygterne havde længe svirret, da 35-årige Silva tilbage i november kunne fremvise en glitrende diamantring. Parret bekræftede dog aldrig forlovelsen. 

Richard Gere har været gift to gange: Med supermodellen Cindy Crawford fra 1991 til 1995 og med modellen Carey Lowell fra 2002 til 2016. Gere har sønnen Homer på 18 med Lowell. 

Alejandra Silva er datter af en tidligere vicepræsident for fordboldklubben Real Madrid, og hun skulle angiveligt have haft et kort forhold til Real Madrids Roberto Carlos. 

Gere mødte sin tredje kone i 2014, hvor hun lå midt i skilsmisse fra sin første ægtemand Govind Friedland, der er søn af den amerikanske mine-mogul Robert Friedland. Silva har sønnen Albert på fem år et halvt år. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close