Her er danskernes favoritter i sengen

FOTO: MEGA

Hvilken stilling foretrækker du i sengen?

Det spørgsmål svarede små 800 danskere på i en yderst uvidenskabelig undersøgelse fra erotiksitet temptations.dk.

Svarene faldt således ud:

Det ser altså ud til, at fleste foretrækker den bagfra. Dog hører det med til historien, at hele 80 procent af de adspurgte var mænd, så det tegner måske ikke et helt retvisende billede af alle danskeres favoritter.

Tempations.dk har da også spurgt sexolog Steen Blendstrup, hvad vi skal lægge i tallene:

- Hvis vi ser samlet på missionærstillingen og missionærstilling med benene oppe, så er denne stilling faktisk den mest populære, hvilket ikke overrasker mig. Fordelen ved missionæren er, at den giver mulighed for at veksle mellem 'benene oppe' og dyb indtrængning og 'benene nede', hvor der også er god stimulation af klitoris. Begge versioner giver intimitet med øjenkontakt, siger Blendstrup

Sinful.dk giver op til 30 procent rabat på orgasmesikre tryllestave

- Doggystyles force er, at den byder på en klar dynamik mellem det maskuline og det feminine. Manden 'tager' kvinden, hvilket både en del mænd og kvinder værdsætter, siger Blendstrup i pressemeddelelsen.

Her fremgår det også, at deltagerne i undersøgelsen ligeledes kunne angive, hvorfor de nu engang har valgt den givne stilling som den bedste.

De tre årsager, der hyppigst blev markeret, var følgende: Den stimulerer mig bedst (46,5 procent). Kan godt lide intimiteten (34,8 procent). Udsynet er godt – der er er noget frækt at kigge på (31,3 procent).

Se det helt nye mærke med dansk sexlegetøj fra sinful.dk

Hvad er din favorit - stem herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close