Det frække13. april 2017

De 5 bedste sexstillinger for alle mænd

Se hvilke sexstillinger mænd får mest ud af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_laekkert.jpg
 Foto: Sinful.dk

Sexstillinger er lidt ligesom en god pose ”bland-selv-slik”. Vi kan alle lide noget lidt forskelligt, men alligevel er der nogle stykker, som vi alle er særligt begejstret for.

Der er de klassiske, de vilde, og dem, der bare føles helt fantastisk.

Sammen med Sinful.dk kigger vi nærmere på fem frække sexstillinger, du som mand vil elske – og det vil din partner garanteret også.

5 sexstillinger du som mand vil elske

1. Doggy

I en undersøgelse af Women’s Health svarer over 800 mænd, at deres ultimative favoritstilling er ”Doggy-style”. Og med god grund.

Du har som mand perfekt udsyn over din kæreste, du styrer slagets gang og tempo, og så er det en stilling, der giver dig mulighed for virkelig dyb penetrering – til både din og din kærestes fornøjelse.

Skal du gøre stillingen endnu bedre, kan du pifte den op med en vibrerende penisring – med den på vil du kunne holde endnu længere, samtidig med du får intense vibrationer, og ringens brede overside stimulerer din kærestes klitoris.

2. Vandfaldet

Hvis du ikke har prøvet denne stilling endnu, er det et klart must, da den vil give dig sensationelle orgasmer.

Som mand ligger du på ryggen med skuldre og hoved ud over kanten på sengen og hvilende mod gulvet. Imens rider din kæreste dig.

Så hvad gør denne her stilling så speciel? Når blodet løber ned til dit hoved vil du opleve et mind-blowing, intenst klimaks, som du aldrig har følt det før.

3. Missionæren

En klassiker, der bare holder.

I denne stilling har I mulighed for at være ekstremt intime, holde øjenkontakt, kysse og bruge hænderne til at stimulere hinandens erogene zoner.

I kan variere missionæren på mange måder ved at kvinden tager benene op på dine skuldre, krydser benene eller vikler dem rundt om dig.
Det er også en stilling, hvor muligheden for klitorisstimulation er stor. Med en lille hjælper som We-Vibe Touch Klitoris Vibrator kan enten du eller din kæreste holde den på under sex og opleve en ekstra lækker, pulserende stimulering.

[node:aller-related-content]

4. Omvendt cowgirl

Mænd er også vilde med, når kvinden er i kontrol – og det er hun i denne stilling.

I denne stilling rider din kæreste dig, men hun sidder omvendt. Det giver dig som mand et helt fantastisk udsyn af din kærestes krop ligesom i Doggy-style.

Du kan sætte dine hænder på hendes hofter og være med til at styre hendes bevægelser og tempo eller give hende et kærligt klask på numsen, som sikkert vil gøre hende ellevild.

5. Den indpakkede

I ligger begge på siden, tæt mod hinanden og ansigt mod ansigt.

Din kæreste bøjer sine ben og løfter sit øverste ben, så du har mulighed for at trænge ind i hende. Derefter sænker hun benet om dig, så du ligger mellem hendes ben.

En lækker stilling med masser af øjenkontakt og mulighed for kys, hvor din kæreste kan bruge sine ben og fødder til at holde dig tættere for en dybere penetrering og stærkere friktion.

I kan prøve stillingen med en parvibrator, der stimulerer din kærestes klitoris, samtidig med du er oppe i hende.

Sponsoreret indhold