Det frække31. august 2019

Vil have sexdukke der ligner vennens kæreste

Stadig flere mænd efterspørger sexdukker, der ligner deres venners kærester.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dolls-by-shots-mandy-sexdukke-q100-01.jpg

Sexdukker bliver stadig mere livagtige i takt med, at både materialer og teknik forbedres. Og det er en industri i vækst.

Se det store udvalg af sexdukker hos Sinful.dk

Det er i næsten alle tilfælde kvindelige sexdukker, der bliver produceret og solgt, og det er i mange tilfælde muligt for kunden at designe den ud fra en række forskellige træk såsom størrelse af læber, bryster og bagdel, farve på hår og naturligvis højde og drøjde.

Det er også muligt at modellere dem efter en kendt person såsom Kim Kardashian eller en særlig pornostjerne. Men i den seneste tid er der kommet øget efterspørgsel på dukker, der ligner ukendte personer. Nærmere bestemt efterspørger visse købere sexdukker, der ligner deres venners kærester.

Se denne luksussexdukke - Jenna Haze

På bekostning af de kendte kvinder. Det skriver avisen Daily Star, der har interviewet producenterne hos Silicone Sex World.

  • Vi har kunder, der efterspørger dukker, der ligner kendte, men de er ikke så populære, som man skulle tro. Vi får i stedet lidt specielle anmodninger om dukker, der ligner venners kærester, siger Andy Phelps, produktspecialist hos Silicone Sex World.

Og tendensen bekræftes hos Sex Doll Official, der driver en butik ved Birmingham.

  • - Når det gælder at gøre dukken specifik, så er alt muligt gangbart. Uanset om det er en kendt, en død ægtefælle eller en, du er vild med. Det varierer virkelig. Nogle efterspørger Kim Kardashian eller naboens datter, siger ejeren Jade Stanley.

Man sender blot et billede til producenten, og for små 40.000 kroner kan du endda få designerne til at medtage dele af kvindens personlighed.

Lovgivningen er endnu ikke krystalklar på området, og ifølge avisens oplysninger er endnu ingen dømt for at få fremstillet dukker efter et særligt billede.

Men det kan måske i fremtiden blive et fokusområde i takt med, at stadig flere dukker vil blive langet over disken til folk, der savner en partner.

Sponsoreret indhold