Det frække 18. juni 2020

Vil du holde længere i sengen?

Bliv en endnu bedre sexpartner med Myhixel TR – et revolutionerende stykke sexlegetøj.
Foto: MEGA

For tidlig udløsning er desværre et problem for mange mænd, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Med den splinternye app-styret masturbator, Myhixel TR, kan du nemlig træne din stamina samtidig med, at du forkæler dig selv.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke, og nu skal du høre, hvordan det virker.

Myhixel TR er ikke bare endnu et onaniprodukt på markedet. Det er nemlig en banebrydende masturbator og et fantastisk træningsredskab, som faktisk kan få dig til at holde 3 gange så lang tid, når du hopper en tur i kanen med din partner.

Når du har købt masturbatoren, skal du downloade den gratis app, MyHixelPlay, til din smartphone. Appen indeholder et nytænkende gameplay med forskellige øvelser, som hjælper dig til at øge din stamina over tid.

Du bruger altså masturbatoren imens du gennemfører de forskellige steps i spillet, og det vil hjælpe dig med at få mere kontrol over din udløsning. Kombinationen af den effektive Myhixel TR-masturbator og den kyndige vejledning fra appen er nemlig det perfekte match.

Køb Myhixel TR hos Sinful her

Forlæng din udløsning på andre måder

Hvis du er mere til de simple løsninger mod for tidlig udløsning, så kan du også give dig i kast med andre effektive produkter.

Du kan blandt andet prøve et sæt penisringe, som ikke kun hjælper dig med at holde længere, men du vil også opnå en hårdere og længerevarende erektion.

Mange mænd har også stor gavn af delay spray , der hjælper med at forsinke udløsningen. De nedsætter følsomheden på en nænsom måde, så det ikke går ud alle de dejlige fornemmelser, men hjælper stadig til at du kan holde lidt længere.

Du kan også prøve et vibrerende penis sleeve, der næsten minder om et ekstra tykt kondom, som øger både din stamina og din størrelse.

Sponsoreret indhold