Det frække 12. marts 2019

Her er pillen til ham der kommer for hurtigt

Snart er der en pille på markedet til ham, der kommer for hurtigt
Foto: All Over

Rigtig mange kvinder drømmer om en mand, der kan holde i timevis. For det er en kendt sag, at det tager noget længere tid for en kvinde at føle sig tilfredsstillet i sengen end en mand. Faktisk har undersøgelser vist, at mænd ofte kan komme på under fem minutter, mens en kvinde gennemsnitligt har brug for mindst 20 minutter for at kunne opnå en orgasme.

Prøv BLIVVED-SERVIETTEN kun kr 39,-

Og for nogle mænd går det endda hurtigere end det. En anden undersøgelse viste, at de tyrkiske mænd var hurtigst af alle med 3,7 minutter fra start til slut, og så er der de mænd, for hvem 3,7 minutter virker som et maratonløb.

De er nærmest færdige, før de overhovedet er kommet i gang.

Men heldigvis kommer der snart hjælp fra medicinalindistrien. For det nye stof kaldet cligosiban virker på en måde, der kan forlænge mænds udholdenhed i sengen med cirka fire gange den oprindelige tid.

Stallion forsinkelsescreme - prøv den her

Cligosiban forhindrer oxytocinet i at binde sig til kroppens celler og udsætter dermed orgasmen hos mænd. Oxytocin fungerer nemlig som et sexhormon.

Man er endnu ikke færdig med de endelige undersøgelser af stoffet på Tulane University School of Medicine i New Orleans, USA, men de indledende tests har været overvældende positive. I snit kunne de testede mænd holde 3,8 gange længere, før de måtte overgive sig til udløsningen. Det er dog værd at bemærke, at den gruppe, som troede, de fik en virksomt stof, men blot fik Placebo, holdt cirka halvt så lang tid og altså næsten det dobbelte af udgangspunktet.

Joydivision Ironman Performance Spray

Blandt de kendte årsager til for tidlige sædafgang finder man:

  • Prostataproblemer
  • Stofskifteproblemer - både for højt og for lavt
  • Brug af stoffer såsom amfetamin og kokain
  • Depression
  • Stress
  • Problemer i forholdet
  • Præstationsangst

Sponsoreret indhold