Sådan passer du bedst på dit sexlegetøj

Foto: MEGA

Passer du godt nok på dit sexlegetøj? Eller er du typen der bare smider det ned i natbordsskuffen, ind bagerst i garderobeskabet eller måske under sengen?

Selvom opbevaring af sexlegetøj måske ikke lyder som det mest sexede, så er det faktisk noget, du bør tænke over. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvordan du opbevarer dit sexlegetøj, hvis du gerne vil have, det holder til mange hyggestunder under dynen.

Vi giver dig her nogle muligheder til, hvordan du passer bedst på dit sexlegetøj.

Sinful Satin Toy Bag

Denne store opbevaringspose er fremstillet i sort satin og kan lukkes med en løbesnor. Posen beskytter effektivt mod slid og skader, hvis du for eksempel har dit sexlegetøj liggende i natbordsskuffen. Med et indvendigt mål på 15 x 36 cm er der plads til større produkter, som eksempelvis Magic Wands og Rabbit Vibrator. Opbevaringsposen findes også i to mindre udgaver hos Sinful (sponsoreret link).

Køb den hos Sinful (sponsoreret link)

Sinful Opbevaringspose

Her får du en opbevaringspose i sort polyester, der nemt kan lukkes med en lynlås. Den har et simpelt og diskret look, som gør den perfekt at have med på farten, på ferie eller på en romantisk weekendtur. Posen måler 23 cm i fuld længde og har en bredde på 14 cm, hvilket gør det muligt at opbevare flere stykker sexlegetøj på én gang.

Beskyt dit sexlegetøj med Sinfuls opbevaringspose (sponsoreret link)

 

Joyboxx Opbevaringssystem

Har du brug for masser af plads, så er der ingen tvivl om at opbevaringssystemet fra Joyboxx er det perfekte valg. Her får du en super rummelig boks, der næsten ikke vejer noget, så den er nem at have med på turen i sommerhuset eller på kør-selv-ferien. Der medfølger en combo-lås, så du kan aflåse boksen og dermed have dine ting i fred.

Få plads til alt dit sexlegetøj (sponsoreret link)

 

Økologisk Sexlegetøjs Rengøring

Vil du passe endnu bedre på dit sexlegetøj - og dig selv? Så husk, du altid skal rengøre dit sexlegetøj, når du har brugt det. Hvis du gerne vil opnå det bedste resultat, så brug et rengøringsprodukt, der er beregnet til at bruge på sexlegetøj. Denne effektive spray fra Sinful sikrer en høj hygiejne og vedligeholder dit sexlegetøj, så du får glæde af det i længere tid. Produktet er uden parfume, indeholder 99 procent naturlige ingredienser og er produceret i Danmark.

Køb økologisk sexlegetøjsrens fra Sinful (sponsoreret link)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close