Det frække 10. maj 2016

Er han for hurtig i sengen? Send denne til en mand, der kommer for hurtigt

Sådan lærer man som mand at holde længere i sengen
Foto: All Over

Mange kvinder elsker at knalde i timevis. Eller mindre kan ofte også gøre det. Men for en del fyre kan det være svært nok at holde den gående længere end den tid, en reklameafbrydelse varer.

Eller nærmere det halve. For mens faktisk varer det gennemsnitlige samleje i henhold til appen Spreadsheets, der registrerer brugernes sexliv, ikke mere end ynkelige tre minutter og 45 sekunder.

Det harmonerer særdeles skidt med en undersøgelse i Journal of Sexual Medicine, der viser, at kvinder foretrækker, at et knald tager gennemsnitlige 23 minutter.

[node:aller-related-content]

Det er ikke fedt for kvinden, der næppe opnår klimaks på den tid, mens manden omvendt ikke får chancen for at føle sig som Superman.

Find super lækre kostumer her

Og selv om man som mand sandsynligvis kan have held til at forsinke udløsningen ved at tænke på sin bedstemor i bikini eller brøkregning, så er der en lang bedre løsning til de, der ønsker at gøre sexlivet til et maratonløb i stedet for et sprint.

- Disse distraktionsteknikker kan gøre dem endnu dårligere i sengen, fordi de ikke er opmærksomme på deres partners nydelse, siger sexeksperten A.L. Harper til magasinet Mens Fitness.

Det handler derimod om at forbedre din overordnede seksuelle helse. Og det gør man med knibeøvelser. Det gavner nemlig ikke kun kvinder.

En gruppe svenskeforskere har således ved en urologikongres i Stockholm præsenteret resultaterne af en undersøgelse, hvor 46 mænd mellem 19 og 46 år med for tidlig sædafgang forbedrede sig mærkbart.

De kom gennemsnitligt efter 31,7 sekunder.

Øv dig i at holde længere her med det rette onaniprodukt

Men efter 12 uger med mellemgulvsøvelser kom de op på 146,2 sekunder i snit.

Helt grundlæggende skal du spænde den muskel du bruger, når du holder strålen tilbage, mens du tisser. Gør det i tre til fem sekunder og slap så af. Det bliver du ved med, så længe og så ofte du orker. Men mindst ti sæt tre gange dagligt.

Din kvinde vil takke dig.

Sponsoreret indhold