Det frække27. juni 2020

Vi lytter mest til disse kunstnere under sex

Se Spotifys liste over, hvilke kunstnere vi foretrækker at lytte til under sex.
https://imgix.seoghoer.dk/ri_4.jpg
 (Foto: Planet Photos/Savage X Fenty/Ritzau Scanpix)

Måske er det, fordi sangerinden i sig selv bare udstråler sex. Det synes da også at være et gennemgående tema i mange af hendes sange, lige som hun tidligere har fortalt i et interview med Rolling Stone, at hun tænder på at være underdanig, spanking og at blive bundet.

Ja, det er naturligvis Babados-baben Rihanna, der er tale om. Hun er nemlig den allermest populære kvindelige kunstner at sætte på playeren, når der står sex på menuen.

Det afslører lingerivirksomheden Pour Moi i en ny undersøgelse.

Den allermest spillede sang fra den 32-årige kvinde hedder ’Sex With Me’ var endda den næstmest spillede sang blandt folk, der legede med sig selv imens. Ikke overraskende titlen taget i betragtning. Nummer et var naturligvis den næsten endnu mere sigende ’I Touch Myself’ fra Divinyls.

Den britiske avis The Sun oplyser, at Rihanna flyttede til London i 2019, fordi hun ville være tættere på sit Fenty-team, der blandt andet producerer lækkert lingeri. Blandt andet den serie, som hun fremviser på billedet herover.

Hun menes I øvrigt at være god for knap 5 milliarder kroner i henhold til en liste begået af The Sunday Times – kun overgået af Paul McCartney og Andrew Lloyd Webber, der angiveligt skulle have 8 milliarder kroner på kontoen. Hver især.

Top 10 over kunstnere mest afspillet under sex

  1. The Weeknd
  2. Trey Songz
  3. Usher
  4. Drake
  5. Jeremih
  6. Rihanna
  7. Beyonce
  8. Miguel
  9. Two Feet
  10. PARTYNEXTDOOR

Sponsoreret indhold