Det frække15. februar 2020

Disse ting vil kvinder helst høre under sex

Et lille tip: Nummer et på listen skal IKKE oversættes til dansk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful1702_0.jpg
 Foto: Shutterstock

Nuvel. Vi er alle forskellige. Heldigvis. Også når det gælder vores seksuelle præferencer. Dog er der en række ting, som der er større enighed om end andre. Og det er også tilfældet, når snakken falder på, hvad man tænder på at høre i sengen.

Bijou 12 Sexy Days-boks - se den her

Ikke overraskende er der store forskelle på mænds og kvinders foretrukne sætninger, men mon ikke mændene godt kunne tænke sig at blive lidt klogere på, hvad der går igen, når kvinder giver udtryk for at blive voldsomt tændt af ord under selve akten?

Det har man kigget nærmere på i en undersøgelse foretaget af Forktip. Her spurgte man nemlig 5.000 heteroseksuelle engelsktalende kvinder, hvad de tændte mest på at høre i sengen fra deres mandlige partner.

Den ting, der oftest gik igen, var ordet ’Daddy’. Altså, at han kræver, at hun kalder ham ’daddy’.

Og her må vi vist bare tilstå, at det er en frase, der med garanti fungerer bedre på engelsk, da der nok er ret mange danske mænd og kvinder, for hvem det i oversat funktion, vil udløse den aldeles modsatte reaktion. Den reaktion udløses givetvis også af mange engelsktalende kvinder …

På andenpladsen kom ikke en konkret sætning, men derimod noget helt generelt. Kvinderne i undersøgelsen tændte nemlig virkeligt meget på, at manden fortalte dem, hvor stramme de var, mens tredjepladsen udgjordes af, at manden fortalte hende, hvor meget han nød det.

I en anden undersøgelse foretaget af den engelske avis metro.co.uk, fremgik det, at mange kvinder gerne ville kaldes ’slut’, ’whore’ og ’bitch’ i sengen, mens andre gik helt kolde på det. De førstnævnte kvinder ville i øvrigt slet ikke finde sig i den slags uden for sengen, men i sengen gjaldt der altså andre regler …

Her finder du det mest tøjtede lingeri ;-)

Andre ville helst have, at der slet ikke blev sagt noget, mens der også var de, der bare ville have hvad som helt andet end total stilhed.

Blandt topscorerne var ‘komplimenter af min krop’, at ‘han fortæller mig, hvad han vil gøre ved mig’, ‘kom for mig’ og at blive kaldt en ’good girl’.

Sponsoreret indhold