Det frække5. marts 2018

5 ting kvinder inderligt hader under sex

Se 5 ting mænd gør under sex, som kvinder inderligt hader
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sex_hader.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke let at være mand. For mange af disse har meget svært ved at finde ud af, hvad kvinder godt kan lide.

Ikke mindst under sex.

I en tråd på det sociale medie Reddit, skriver en række kvinder, hvad de tænder allermest af på. Hvilke ting, mænd gør, som virkelig ødelægger oplevelsen for dem.

Se bare her.

1. Manglende forspil

Det er sagt så mange gange, at man skulle tro, flere mænd havde lyttet. Men de findes stadig derude, de mænd der ikke har forstået, at forspil er en absolut nødvendighed på vejen til en kvindes nydelse.

”Nogle gange vil jeg bare kysse langsomt og inderligt, men ikke have sex lige præcis på det tidspunkt. Men helt seriøst – han betragter det som forspil,” skriver en kvinde på Reddit.

KØB DIG TIL BEDRE ORGASMER (sponsoreret link)

2. Manglende forståelse af fissen

Flere mænd, end man skulle tro, forstår ikke en kvindes nedre anatomi. Det betyder, at mange kvinder går glip af dejlige oplevelser og orgasmer, som mere kyndige fyre ville kunne give dem.

”Jeg hader, når han arbejder på det, han tror, er min klit, med fingre, der bevæger sig som et trykluftsbor. Dude, slap af!,” skriver en kvinde i tråden, mens en anden tilføjer:

”Åh altså, en af mine veninder var sammen med en fyr, og han vidste ikke, hvor hendes klit var, men brugte bare ’trykluftsboret’ så meget, at hun var bange for at vise ham, hvor den faktisk var.”

BRUG I STEDET EN MAGIC WAND (sponsoreret link)

3. Overentusiastisk kysseri

Mange mænd har heller ikke den store forståelse for, hvordan man kysser på en måde, så det også er rart for kvinden.

“Nogle gange vil jeg bare kysse stille og sensuelt, mens han vil stoppe sin tunge ned i halsen på mig og helt bogstaveligt slikke indersiden af min mund som en hund,” skriver en kvindelig Reddit-bruger.

4. Fuldemandssex

Alkohol kan være god til at bryde isen. Men det gør ikke altid noget godt for selve indsatsen i sengen. Det beskrives ganske godt af en anden Reddit-bruger:

”Når min forlovede bliver fuld, så bliver hen enten virkelig dirty, eller også kan han slet ikke få udløsning. His jeg er super fuld, så er det ikke noget problem, men lad os bare sige, at det har skabt nogle akavede situationer et par gange.”

5. Uforberedte numselege

Analsex og omegn kan være frækt. Men ikke for alle kvinder. Især ikke hvis deres partnere synes helt besatte af det.

“Min kæreste kan lide at stikke sin finger i min røv, haha. Jeg kan godt lide det, men kun når jeg er virkelig opstemt og indlevende i vores sex. Hvis ikke jeg er HELT væk I øjeblikket, så kan jeg virkelig ikke lide fornemmelsen.”

SÅDAN FÅR I BEDRE ANALSEX (sponsoreret link)

Og en anden skriver ‘Mænd vil gøre ting med min røv. Jeg vil have den ladt i fred.”

Sponsoreret indhold