Det frække17. august 2018

Utro? Hold øje med disse Facebookvaner hos din partner

Sådan kan du spotte, om din partner har gang i noget skidt på Facebook
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/utroskab_telefon.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke let at være i et parforhold med alle de fristelser, der gemmer sig derude. Og særligt de sociale medier er en faldgrube med kontakt til potentielle sexpartnere stort set når som helst.

Men ligesom Facebook og Instagram kan føre folk sammen uden for parforholdet, så kan de også være med til at afsløre synderen. For der er en række signaler, du med fordel bør notere dig, som kan hjælpe dig med at enten afsløre utroskaben eller stoppe den i opløbet.

På sitet Bustle har parforholdseksperten Isabel James fundet et række tegn, du skal være opmærksom på, hvis du ellers vil have styr på din partners færden på eksempelvis Facebook.

For eksempel når de sender indirekte signaler via billeder eller tekst, som indikerer, at de er single, eller når de bliver nævnt lidt for ofte i tråde med folk, du aldrig har hørt om.

Styr på kuglerne? Her er Klunkevoks by Dick Johnson (sponsoreret link)

Her er de 10 tegn, du skal holde øje med

1. Fjerner sine tags fra jeres parbilleder

Når man er I et forhold, så møder man tit hinandens venner eller hører om dem. Så når din partner dukker op I tråde med mennesker, du aldrig har hørt om, så kan det være et faretegn. Især hvis det virker som om, de kender hinanden godt.

Her er masser af frække strings ;-) (sponsoreret link)

2. Du er ikke længere med på billeder og profilbilleder

Hvis vedkommende plejede at gøre det, men så er holdt op, så kan det være et tegn på, at din partner gerne vil sende et singlesignal.

3. Ignorerer dine egne interaktioner på de sociale medier

Lad os sige, at du tagger din partner på et billede. Hvis vedkommende ikke skriver noget eller endnu værre, fjerner tagget, så er det et tegn på, at vedkommende vil fjerne opmærksomheden fra din eksistens.

4. Griner ind i telefonen

Hvis din partner griner eller smiler lidt for meget, mens vedkommende er på Facebook. Og skjuler sin skærmfor dig, gemmer telefonen og gør det sent om aftenen, såååå …

Er han et asshole? Find en lækker dildo i stedet (sponsoreret link)

5. Når partneren ofte liker en særlig persons billeder og omvendt

Der bliver ved med at dukke et særligt navn op, og nogle af interaktionerne virker flirtende. Det kan være alvorligt, og du bør ikke ignorere tegnene. Måske har det ikke noget på sig, men du bør i hvert fald spørge ind til det.


6. Har oprettet flere konti

For eksempel en Facebookside eller en instagram-konto, hvor du aldrig er med. Årsagen kan synes åbenlys.

7. Chatter jævnligt med folk, du ikke kender

Din partnerlaver ting, du ikke ved noget om. Du ser pludselig ham eller hende tagget i events, du ikke vidste han eller hun deltog i med folk, du ikke kender. Utroskab eller ej. Det er et tegn på, at I ikke er helt så tætte, som I burde være. Du skal ikke høre om vedkommendes liv fra de sociale medier.

8. Har meget kontakt med en eks

Man må godt tale med sin eks. Men der bør være en grænse for, hvor meget. Hvis der nu hele tiden er indforståede eller flirtende kommentarer, og der hele tiden bliver liket billeder, kan det være skidt.

9. Skriver beskeder sent om aftenen

Hvorfor lige der? ...

10. Ændrer adgangskode

Er det bare almindelig omtanke, eller stikker der noget dybere bag denne adfærd?

11. Din partner poster flere parfotos end tidligere

Det kan være et faresignal, og din partner gør det måske for at få støtte fra andre I, at jeres forhold er godt for jer, og at vedkommende ikke skal gå fra dig.

12. Din partner er overbeskyttende over for sin telefon.

Det gælder ikke kun telefonen, men også computere. Og hvis mængden af din partners onlinetid pludselig er stigende, så er det også et faretegn. Hvorfor må du ikke se, hvad din partner laver? Bliver telefonen pludselig lukket, eller bliver browsere lukket ned, når du kommer?

13. Din partners opslag sender singlesignaler

Måske begynder din partner at lægge kryptiske memes op eller billeder, der antyder, at vedkommende er på vej ud af forholdet eller er et andet sted. Hold øje med disse tegn.

Sponsoreret indhold