Kvinder tilgiver oftere utroskab

Foto: All Over

Rigtig mange mennesker oplever utroskab på den ene eller den anden måde. Nogle begår det, mens andre i stedet må tage offerrollen på sig og være den, der bliver bedraget.

Ofte bliver det ikke opdaget, men når det gør, kan det få uoverskuelige konsekvenser for de implicerede.

Lækkert legetøj - 2 for 300,- (sponsoreret link)

Værst synes det at gå ud over kvinderne. For i en undersøgelse foretaget af afvokatvirksomheden Hall Brown Family Law, viser det sig, at særligt mændene kræver skilsmisse, når de har opdaget, at konen har spillet bolden rundt uden for stregerne.

Konklusionerne fra den brtiske undersøgelse peger på, at en tredjedel af alle skilsmisser opstår, når partneren en gang har tilgivet en tidligere fejltagelse, men at det er sket igen, og der ikke længere er nogen tålmodighed tilbage.

Lækkert legetøj 3 for 200,- (sponsoreret link)

Disse 'fejltagelser' kan foruden utroskab også handle om alkoholproblemer, stoffer eller økonomiske problemer.

Men kvinderne vil hellere redde ægteskabet end mændene, siger virksomhedens ene advokat Ellen Walker til avisen The Independent.

- Vi bliver igen og igen overraskede over, at nogle mænd og kvinder bliver ved med at vende det blinde øje til deres partnes opførsel. Men i nogle tilfælde, hvilket vil sige, at venner eller familie oplyser dem om en affære, som de allerede kendte til, eller hvor de hører om, hvor alvorlige ægtefællens økonomiske problemer er, så får det en stor betydning i hjemmet.

RED ÆGTESKABET MED DENNE (sponsoreret link)

Faktisk er antallet af kvinder, der har ansøgt om skilsmisse på grund af utroskab, faldet med 43 procent siden 1996 i England.

Omvendt er det tilsvarende tal vokset med næsten en tredjedel for mændenes vedkommende.
Angiveligt er børnene noget af det, der binder mange par sammen. Og måske tænker kvinderne mere på ungerne end mændene gør.

- Når først de er flyttet hjemmefra, så er et stort antal ulykkelige forældre klar til at drage fordel af det, de ser som en mulighed for at komme ud af et problematisk ægteskab.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close