Det frække 20. maj 2018

Syv slags utro partnere - genkender du en?

Se hvilke syv utro partnertyper, der findes
Foto: All Over

Utroskab er behårdt for partneren. Men det bliver stadig mere almindeligt i takt med, at tilgængeligheden på blandt andet de sociale medier og de mange datingapps - nogle dedikeret til utroskab - lokker med noget andet og mere eksotisk end hverdagen derhjemme.

I en nylig britisk undersøgelse indrømmede 45 procent af mændene og 21 procent af kvinderne, at de på et eller andet tidspunkt havde været deres partner utro.

Men bevæggrundene er forskellige. Det fortæller den engelske parforholdsekspert Kate Taylor til avisen Daily Star. Hun opdeler således de utro i syv forskellige kategorier.

1. Den mikro-utro

Denne type er langtfra den værste. Oftest kommer det bare til udtryk som frække chats på Facebook eller et andet socialt medie. Oftest ender det ikke med fysisk utroskab, men det kan ifølge eksperten være tegn på, at noget ikke er, som det skal være i forholdet.

2. Jægeren

Denne type har generelt svært ved at have en længerevarende forhold. Vedkommende har ikke let ved inimitet og keder sig hurtigt og går derfor fra en person til en anden. De får aldrig et dybt forhold til den anden part og bruger elskere som en form for eskapisme, der kan være selvdestruktiv og skyldes et dårligt selvværd.

For partneren kan vedkommende dog synes ret stabil.

Har du en lækker vibrator? Se det store udvalg her (sponsoreret link)

3. Den sårede

Denne person har svært ved at fortælle partneren om sine behov. I stedet bruger de en ynkelig historie over for den nye elsker eller elskerinde, som giver umiddelbar sympati. En klassisk vending er: 'Min partner forstår mig ikke' - alternativt noget med en tragisk begivenhed.

Personen kan måske se utroskaben som en vej ud af et dårligt forhold.

4. BDSM-personen

Personen kan udatil virke ganske harmløs, men vedkommende undertrykker en stærk seksuel trang til at lege med de mere mørke sider (sponsoreret link). De kan ikke dele deres lyster med partneren, så de bruger andre sexpartnere i for eksempel klubber eller på bordeller til at udleve lysterne. Disse mennesker kan ifølge eksperten ende i dybe depressioner og føle afsky over for deres partner, hvis de ikke får afløb.

5. Opportunisten

Denne person er ifølge Kate Taylor følelsesmæssigt dårligt organiserede og bliver impulsivt tiltrukket af nye oplevelser. Vedkommende mangler selvkontrol og følger bare sine drifter. Oftest er han eller hun i gode forhold og har et godt sexliv, men vedkommende kan være umoden, impulsiv og egoistisk.

Fang hans impulser med disse frække strømper (sponsoreret link)

6. Hævneren

Personen er vred på sin partner, som efter vedkommende mening frarøver ham eller hende den sex, der er brug for. Personen bliver stadig mere indædt og vred, hver gang der har været en afvisning i sengen. Det kan endda ende i situationer, hvor personen truer partneren med at gå i seng med andre eller med at downloade Tinder på telefonen.

7. Den professionelle

Her har vi en person, der rejser ofte og har elskere forskellige steder i verden. De er vant til at have langdistanceaffærer, og for dem er det ikke engang at være utro. Bare en del af deres liv. Personen har svært ved intimitet og har det bedst, når han eller hun ser flere samtidig. Denne type er også den sværeste at afsløre, da den geografiske afstand gør det let at skjule.

HUSK ALTID KONDOMER (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold