Udmat ham i sengen og undgå utroskab

Foto: All Over

Det er måske ikke så politisk korrekt at skrive. Men sagen er, at mange kvinder mere eller mindre bevidst er ekstra søde over for deres elskere og bruger ekstra lang tid i sengen med en bagtanke.

For en undersøgelse foretaget af utroskabssitet Victoria Milan viser, at de danske kvinder gerne bruger 124 minutter på at tifredsstille og udmatte deres elskere i sengen.

Tid i sig er dog ikke den eneste taktik, viser undersøgelsen. For der bliver også brugt ekstra frække teknikker krydret masser af sexlegetøj, frugt, is, smeltet chokolade og flødeskum, der bliver slikket af mændenes kroppe. Det er i hvert fald meldingen fra de mere end 12.000 mænd fra 21 lande, som svarede på undersøgelsen.

Et studie konkluderer, at det ville være smart at bruge denne energi på hjemmefronten i stedet. For taktikken bag kvindernes side - bevidst eller ubevidst - til al denne forkælelse er fra kvinders side at tilfredsstille og udmatte manden og dermed nedsætte risikoen for, at han bliver interesseret i andre kvinder.

Hos Victoria Milan noterer grundlægger og direktør Sigurd Vedal sig mekanikken bag de ekstra lange og frække hyrdetimer:

- Der er et gammel mundheld fra mor til datter: For at undgå, at din mand bliver interesseret i andre kvinder, så skal du bruge alle hans penge og sikre dig, at han er seksuelt udmattet og ikke har energi til at kigge efter andre kvinder, siger Sigurd Vedal og fortsætter:

- Soveværelset skal forblive helligt i forhold til at holde et forhold passioneret, romantisk og erotisk. Konversationer om billån, jeres børns skolegang eller andre hverdagsting bør aldrig finde sted i soveværelset.

Så mange minutter bruger kvinderne i udvalgte lande på at udmatte deres elskere i henhold til undersøgelsen

Irland - 152

Sverige - 135

Polen - 131

Tyskland - 130

Østrig - 128

Ungarn - 128

Italien - 126

Danmark - 124

Schweiz - 122

Grækenland - 120

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close