Gamerdrenge holder længere i sengen

Foto: All Over

Det hænder, at man lader sig overraske. At tingene somme tider ikke er, som man troede, de var.

For eksempel var redaktionen ganske overbevist om, at at de mænd, der holdt længst i sengen ikke skulle findes blandt den befolkningsgruppe, der oftest er travlt beskæftigede foran skærmen.

Men i en undersøgelse, der netop er publiceret i Journal of Sexual Medicine, interviewede et forskerteam 600 mænd mellem 18 og 50 år for at finde ud af, om der var en sammenhæng mellem deres erektion, deres udløsning, deres livsstil og deres gamingvaner, tegnede der sig et uventet billede.

DETTE ER TWERKING BUTT - DET ULTIMATIVE LEGETØJ

For mens den gængse og noget fordomsfulde opfattelse er, at gamere primært er kejtede og hyperonanerende teenagedrenge, så viste det sig faktisk, at gamerne holdt længere i sengen end de andre mænd.

Eller sagt på en anden måde. De havde langt færre tilfælde af for tidlig sædafgang, hvilket så absolut ikke er det samme som, at de generelt var seksuelle langdistanceløbere. En gamer blev beskrevet som en, der spillede computer i mindst en time om dagen.

Til gengæld voksede tastaturet ikke ind i himmelen for spillerne. Og du skal tænke dig godt om, før du omlægger din livsstil med henblik på at bruge din fritid på Counter Strike og Minecraft. For der var langt flere af disse, der gav udtryk for en mindre seksualtrang.

Den kan du til gengæld genfinde her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close