Mand – her er tre fejl, du begår i sengen

Foto: All Over

Det er ikke let at være mand. Især fordi mængden af seksuelle faldgruber er så enorm.

For kvinder har meget klare krav til, hvad en mand skal kunne og ikke kunne. Gøre og ikke gøre. Og for at det tilmed skal blive endnu sværere, er ikke to kvinder ens.

Men der er ikke desto mindre nogle grundregler for, hvordan man giver en kvinde en god oplevelse i sengen. Og dermed også for, hvad man ikke skal gøre.

For eksempel ikke disse tre ting.

SPAR OP TIL 70 PROCENT PÅ SEXLEGETØJ

1. Du må aldrig undskylde, at du kom for hurtigt. Guderne skal vide, at ingen er imponerede over de 90 sekunder, det lykkedes dig at gennemføre, før du ikke længere kunne holde det hele tilbage. Men en del kvinder tager det bare som en kompliment, at hun ophidser dig så meget, at det går for stærkt. Og i stedet for at fokusere på det, du ikke er i stand til, så brug i stedet energien på hende med hænder og tunge. Husk på, at der er en helt grundlæggende udfrodring ved, at de fleste mænd holder i ynkelige 5,4 minutter, mens kvinder foretrækker minimum 16 minutters sex.

TESTVINDENDE KLITORIS-VIBRATOR KUN KR. 99,-

2. Lad være med hele tiden at skifte stilling. Det kan godt være, at det fungerer godt i pornofilm. Men husk nu på, at det er film, og at der ofte er pauser undervejs, hvor skuespillerne får noget at drikke eller bliver instrueret til at gøre nye ting. Hvis hun nyder en stilling, så hold den lidt endnu. Hvis hun fortæller dig, at hun nyder det. Så bliv ved med det, du gør.

3. Du behøver ikke at have samleje hver gang. Ofte er det bedste sex for hende, der hvor hun ikke bliver penetreret. Sex hvor i blot leger med hinanden med hænder og for eksempel tunge. Forspillet må aldrig være noget, der bare skal overstås. Se det som selve målet i stedet. Ifølge en undersøgelse publiceret i Archives of Sexual Behavior opnåede 80 procent af kvinderne orgasme, når de modtog kys, intim stimulation og oralsex. Kun 60 procent af kvinderne fik orgasmer i forbindelse med fuldbyrdet samleje (og typisk på grund af samtidig stimulation af klitoris).

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close