Det frække19. september 2016

Kvinder ville ønske mænd gjorde disse ni ting i sengen

Se hvilke otte ting en mand skal gøre for at gøre en kvinde seksuelt tilfreds
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sex_frugt_4.jpg
 Foto: All Over

De fleste mænd vil gerne i seng med kvinder.

No shit, Sherlock.

Men det er de færreste mænd, der faktisk ved, hvad de skal gøre, så også kvinden får maksimal nydelse ud af akten.

For kvinder er det så ligetil, men for mange mænd er kvindekroppen og kvindehjernen markant mere kompleks end en 3.300 siders e-bog på tysk om kvantefysik.

Det behøver dog ikke at være så besværligt. For følger en mand disse ni råd, kan han være ret sikker på, at det ikke bliver sidste gang, den pågældende kvinde vil have sex med ham.

En række kvinder har nemlig i en undersøgelse foretaget af Elite Daily angivet, hvilke faktorer der afgør, om en fyr er god i sengen eller bare et elendigt knald.

[node:aller-related-content]

De ting, der var mest tilbagevendende, følger her.

De ni ting en mand skal gøre for at give en kvinde god sex

  1. Han skal tage kontrollen. For 96 procent af kvinder gjaldt det, at de ville have ham til at styre slagets gang.
  2. Han skal være eksperimenterende. Næsten ni ud af ti kvinder mente, at det ikke var nok, hvis han bare ville knalde i missionærstillingen.
  3. Han skal sige frække ting. 74 procent af kvinderne tændte på, at fyren talte frækt, mens de havde sex. Dog angav halvdelen, at det, der kom ud af munden på ham, ikke måtte være for eksplicit.
  4. Slik hende. Der er flere fyre, der modtager end giver oralsex. Men sæt straks i gang. For det var meget vigtigt for 82 procent af de adsprugte kvinder.
  5. Forspil. Det kan ikke siges ofte nok. Brug mindst lige så meget energi på forspillet som på selve penetrationen. Ni ud af to kvinder sagde, at forspil var nøglen til god sex.
  6. Få hende til at komme. Mange kvinder kan ikke få orgasme bare ved ’almindelig’ sex, men prøv at få hende til at komme med fingre eller tunge i stedet. Husk dog på, at 89 procent af kvinderne også anførte, at det er vigtigt, at man som mand ved, hvornår det ikke kommer til at lykkes og komme videre i programmet.
  7. Han skal have energi og udholdenhed. Han behøver ikke at se ud som en OL-atlet, men han skal være fit nok til, at han kan give dem en længere seance i sengen og ikke være helt udmattet efter ti minutter.
  8. Han skal nusse bagefter. Lad være med at styrte ud af sengen og gå i gang med næste punkt på dagsordenen. Nus, hyg og vis omsorg.
  9. Lyt til feedback. Ved at være opmærksom på, hvad kvinden siger, kan manden få værdifulde ting serveret på et sølvfad. Hun ved, hvordan hun vil røres. Lyt til hende og vær klar på at gøre ting anderledes, end du plejer at gøre. Alle kvinders kroppe er forskellige.

Sponsoreret indhold