Det frække8. maj 2021

Tre gange SEX du IKKE skal prøve

Regel nummer 1: Tænk dig om, før du kaster dig ud i det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxthree129077.jpg
 FOTO: MEGA

Ja, sex er sjovest, når lysten bare opstår spontant, og man dyrisk flår tøjet af hinanden i et langt nydende, brændende nu.

Boost forholdet med lækkert lingeri

Mange os af har spontansex som et ideal. Det er bare ikke altid, at man tager fornuftige beslutninger, når liderligheden koger i kroppen.

Faktisk kan nogle af de værste sexoplevelser ske, når man ikke lige tænker sig om eller planlægger det lidt.

Her er tre eksempler på sex, som går galt, fordi man lod hormonerne råde og ikke tænkte sig om en ekstra gang.

Trekant

En 42-årig gift britisk mand fortæller sexterapeuten Tracey Cox, hvordan han gennem flere år havde plaget sin kone om en trekant - som hun ikke var interesseret i.

En aften hyggede parret sammen med en konens veninder, som gerne flirtede gerne med manden: Hun sagde, at hun trængte til sex, men ikke havde nogen at dyrke det med:

- Så jokede min kone og sagde ‘du kan låne min mand, hvis du vil,’ hvorpå veninde svarede, at det ville hun da gerne, og at vi burde tænke over det, fortæller manden, der ikke tænkte længe over det, men straks tog affære.

- Jeg begyndte at kysse veninden og gramse hende på brysterne - og så kom jeg ikke længere. Min kone styrtede ud af stuen, og mig og veninden måtte stoppe og løbe efter hende.

- Min kone var rasende på både mig og veninden. De ser ikke længere hinanden, og hun siger, hun ikke stoler på mig. Det er otte måneder siden - jeg tror, vi gik for hurtigt frem.

Tracey Cox fortæller, at netop på grund af den store risiko for jalousi bør trekanter planlægges, så alle medvirkende er klar over, hvad der er på spil.

Man bør også lave retningslinjer for, hvad man gør, hvis man pludselig opdager, at man slet ikke kan holde ud at se kæresten sammen med en anden - for en ting er, hvad der sker i fantasien, noget helt andet er virkeligheden.

Analsex

I pornofilm sker analsex uproblematisk, gnidningsfrit og til alles store fornøjelse. I virkelighedens verden kræver det en høj grad af forberedelse og samarbejde, især når det er en analdebut.

Det kan 29-årige Lexie taler med om;

- Min kæreste havde længe villet prøve at analsex, og jeg havde altid afvist det. Det tændte mig bare ikke - indtil en aften, hvor vi har alt for fulde, og jeg overgav og gav det en chance.

- Min kæreste fandt noget glidecreme, og to minutter efter var han inde i mig. Det var et smertehelvede! Han holdt op, da jeg bad ham op det, men ingen af os vidste, at man skal forberede analsex over tid. Det var den værste sexoplevelse, jeg nogensinde har haft, og jeg vil aldrig prøve igen.

Cox forklarer, at alkohol i store mængder aldrig er en god ide, når det handler om sex, for man kan alt for let overskride egne og andres grænser. Og derfor bør analsex og alkohol ikke blandes.

Hun oplyser desuden, at man bør gå langsomt til værks, når der er mulig analsex på menuen: Først en finger, så to, og så måske en lille buttplug. Numsen kræver god tid til at udvidelse sig. Og så skal man altid bruge rigelige mængder glidecreme, som man masserer blidt ind i anus.

Vennesex

Bollevenner er praktiske at have, men der er ikke det samme som at kaste sig over sin ven for at bolle ham. Det kan 26-årige Nicole tale med om:

Hun havde gennem længere tid udviklet mere end venskabelige følelser for sin bedste mandlige ven. Mange i omgangskredsen spurgte da også ind til, hvorfor de ikke bare blev kærester, når de nu havde det så godt sammen.

- I mit hoved var det kun et spørgsmål om tid, før der ville ske noget og vi ville være sammen.

- E n aften havde vi været ud og spise og sad bagefter i sofaen i hyggekrammede foran en film. Jeg blev tændt, og så fik jeg pludselig tanken: En af os må tage initiativet.

- Jeg lænede mig indover ham, lagde min hånd på hans skridt og begyndte at masserede udenpå hans jeans. Jeg fik ikke den ventede reaktion - for han rejste sig straks op og så mig med frygt i sine øjne. Det viste sig, at han slet ikke syntes, jeg er sexet, og at han kun elsker mig som en søster. Jeg kunne være kravlet i et mussehul, og bagefter var det så akavet, at venskabet sluttede.

Tracey Cox forklarer, at her er det også en fordel at tage små skridt. Store, spontane og direkte sexmanøvrer er ikke anbefalelsesværdige i et venskab.

Du bør i stedet virkelig holde øje med de små signaler, hvis du er blevet lun på din ven. Du kan fx ændre lidt på jeres goddag/farvelkram, som du holder lidt længere og ser, hvad der sker. Måske placerer du dit dit hej-kys lidt tættere på eller direkte på munden - kys, træk dig tilbage, se ham i øjnene, og kys hurtigt igen.

Og læg så mærke til, hvordan vedkommende reagerer: Måske forvirring, måske smilende nysgerrigt. Dog er det skidt signal, hvis han ser irriteret ud og tørrer munden...

Sponsoreret indhold