Det frække17. februar 2020

Frækt tip: Sådan får du god analsex

Stadig mere populært. Her er de frækkeste tip til at komme i gang med analsex.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/haender_0.jpg
 Foto: MEGA

Analsex bliver fortsat mere og mere populært. Ifølge Projekt Sexus, der i slutningen af sidste år kortlagde danskernes sexliv, har 45 procent af de danske mænd og kvinder prøvet analsex med en person af det andet køn.

Den stigende interesse for analsex har de også bemærket hos Sinful, der er Danmarks førende webshop inden for sexlegetøj. Her har de igennem en længere periode oplevet et stigende salg af anal sexlegetøj (sponsoreret link) til både kvinder, mænd og par.

Er du blandt de 55 procent, der ikke har prøvet analsex endnu? Hvis du ikke vil snydes for de intense oplevelser, som analsex kan give, har vi samlet nogle tips, der kan hjælpe dig godt i gang med anal stimulationens fantastiske og forunderlige verden.

[

Husk hygiejne

Når du vil eksperimentere med analsex eller anal stimulation, er det vigtigt at have god hygiejne. Det gør, du lettere kan slappe af og undgå ubehagelige overraskelser midt i legen. Med Anal Douche (sponsoreret link) kan du rengøre de anale regioner med vand, så du bliver helt klar til en tur i dobbeltsengen.

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_anal_douche.png

Glidecreme, glidecreme, glidecreme

Det er ingen tvivl om, at det er vigtigt med masser af glidecreme, når du skal i gang med at dyrke analsex. Med Anal Glidecreme (sponsoreret link) får du en ekstra god glideevne, der kan bruges til analsex og anal stimulation med sexlegetøj. Hvis du gerne vil være sikker på at skabe de optimale betingelser for dig selv, kan du også bruge en Anal Relax Spray (sponsoreret link), som får musklerne omkring anus til at slappe helt af.

Anal sexlegetøj til begyndere

Der findes masser af sexlegetøj til kvinder, mænd og par, der er uerfarne inden for anal stimulation. Hvis det er din første gang, så er det en god idé at starte stille ud. Prøv dig frem med en Begynder Anal Plug (sponsoreret link) og når du så er klar til næste niveau, kan du prøve en Slimline Anal Dildo (sponsoreret link), der er ideel til begyndere.

node:aller-related-content:1]

Få hele pakken på én gang

Hvis du slet ikke kan vente med at komme i gang og bare gerne vil have det hele på én gang, så er der heldigvis også mulighed for det. Sinful har sammensat en Anal Begynder Boks (sponsoreret link), der indeholder alt, hvad du har behov for at komme godt i gang. Boksen er perfekte til nybegyndere, men hvis du har eksperimenteret lidt med analsex i forvejen, så findes der også en mulighed for dig. Med Next Step Anal Boks (sponsoreret link) får du de perfekte betingelser for at tage legen til næste niveau og opleve nye former for pirrende anal stimulation. Det bliver næsten ikke nemmere for dig at komme godt i gang!

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_get_started_anal_begynder_boks_med_a-z_guide.png

Sponsoreret indhold