Pinlige onanihistorier: Taget med fingrene i dåsen

Foto: Shutterstock

Alle onanerer. Alligevel er det de færreste af os, der har lyst til at dele det med andre. Som regel holder vi den slags nydelser for os selv, men en gang imellem er vi uheldige og bliver taget med fingrene i dåsen.

Her får du 5 af læsernes pinligste onanihistorier

Bamsebjørnen
Jeg fik en hvid bamse i julegave, der i mine syvårige øjne virkede gigantisk. Jeg skulle selvfølgelig have den med op i min seng, så jeg kunne kramme med den hele natten. En nat må jeg have slynget mine ben omkring den og følt en vis opstemthed ”dernede”. Jeg fandt i hvert fald ud af, at jeg kunne humpe den og få orgasmer. Som syvårig. Jeg var så begejstret for min opdagelse, at jeg viste det til en af mine veninder. Jeg tør slet ikke tænke på, om hun fortalte det til vores venner i skolen. Det har taget mig 23 år at komme mig over pinligheden, men det har jo været 23 år med gode orgasmer – så det har været det værd.
Nana, 30 år

Et dejligt varmt bad
Jeg var 13 år og midt i et varmt bad, før jeg skulle i skole. Jeg havde kort forinden opdaget, hvad bruserens stråler kunne bruges til af rare ting og sager, så jeg stod og onanerede. Midt i min orgasme braser min mor ud på badeværelset, fordi hun havde hørt mine lyde og troede, at der var noget galt.
P, 34 år

Mors hævn
Jeg havde netop nået klimaks, da min fireårige søn åbner døren ind til mit soveværelse og kravler op i sengen til mig. Jeg når at gemme min vibrator under hovedpuden, men han får fat i den og spørger, hvad det er. Jeg svarer ham, at det er sådan en ting, der kan få hovedpine til at gå væk. Næste dag kommer hans far (som jeg er skilt fra) forbi for at hente ham. Vi står og snakker lidt i døren, og så spørger han, om jeg har noget mod hans hovedpine. Det hører vores søn, der drøner ind på mit soveværelse, finder vibratoren under hovedpuden og kommer løbende med den. Jeg kunne have lagt mig ned for at dø lige der i døren. Nu er min søn 15 år, og han har glemt alt om historien, men jeg gemmer den til det helt rette upassende øjeblik, hvor der er masser af tilskuere til at høre den.
Birthe

En spiller på sofaen
Jeg var 15 år og allerede ret velbevandret udi onaniverdenen. En søndag eftermiddag vågnede jeg op efter en lur på sofaen. Jeg var liderlig, og begyndte at røre ved mig selv. Der gik ikke lang tid, før jeg var midt i en stønnende orgasme, og jeg endte med at skrige af fryd. Få sekunder efter hører jeg en lyd bagfra. Det er min far, der rømmer sig. Han har været i stuen hele tiden – og hørt det hele! Jeg var ved at dø af pinlighed. Jeg blev bare liggende helt stille og lod som om, jeg sov. Der gik en hel time, før jeg turde rejse mig. Min far har heldigvis ingenting sagt om det, og det er jeg ham evigt taknemmelig for.
Cirkeline

Sommerlæsning
Jeg var på ferie hos mine bedsteforældre i 8. klasse. Det var frygteligt kedeligt, men jeg havde heldigvis fået fingrene i en bunke pornografiske romaner. Når de andre gik ture og spillede spil, smuttede jeg op på gæsteværelset og lod som om, jeg sov. I virkeligheden fornøjede jeg mig med romanerne. En dag var jeg så med min bedstefar ude og købe ind, mens min bedstemor var hjemme og gøre rent. Da jeg kommer op på mit værelse, ser jeg, at mine romaner er væk. På min seng ligger i stedet ”Det forsømte forår” med en seddel ovenpå, hvor der med min bedstemors håndskrift står; ”Jeg tror, at den her bog er mere noget for en pige på din alder.”

Den flove

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close