Det frække 5. april 2020

Top 9: Her er vores favoritstillinger

Se hvilke 9 stillinger vi foretrækker at knalde i.
Foto: MEGA

Hvilken stilling foretrækker du? Og her taler vi naturligvis ikke om den slags skrivebordsstillinger, du bør rådføre dig med hos firmaets ergonom, men derimod de stillinger, som du med allerstørste velbehag indlader dig i, når der står lagengymnastik på menuen.

Prøv en Sinful Rabbit-vibrator - nu til stærkt nedsat pris

I en nylig undersøgelse fra Superdrug Online Doctor i England, så er der klare præferencer, når vi skal knalde. Og det gælder på tværs af landeskel. Og den absolut mest populære stilling blandt de flere end 1.000 adspurgte kvinder og mænd fra både Europa og USA var den klassiske ’doggy style’. Altså at manden tager kvinden bagfra, mens hun ligger på alle fire.

Her finder I det bedste legetøj til par <3

Hele 64,7 procent af deltagerne holdt fast i, at det var den bedste stilling. For manden giver det en vis følelse af dominans, mens kvinden har større chance for at få stimuleret g-punktet.

 På andenpladsen over de mest populære stillinger er den såkaldte cowgirl. Det giver vist sig selv, at det her er kvinden, der rider på manden med ansigtet mod ham. Den var populær blandt 60,4 procent.

Når hun så vender sig om med ansigtet mod hans fødder og giver ham frit udsyn til sin bagdel, mens hun rider ham, kaldes det en ’omvendt cowgirl’. Den stilling lå på tredjepladsen med 54,2 procent.

Og så kommer vi til nummer fire. Den har faktisk nummer 69. Ikke fordi det var nummer 69 i rækken af stillinger i grundbogen om sexstillinger, men naturligvis på grund af selve cifrene, hvor man vender et 6 og 9-tal mod hinanden – lige som kroppene, som giver begge parter mulighed for at give hinanden oralsex.

Først på femtepladsen kommer den vel mest brugte stilling verden over – missionærstillingen. Ofte udskældt for sin fantasiløshed, men uovertruffen når det gælder øjenkontakt.

Se hele listen over de foretrukne sexstillinger herunder.

  • 1. Doggy Style: 64.7%

  • 2. Cowgirl: 60.4%

  • 3. Omvendt Cowgirl: 54.2%

  • 4. 69´eren: 49%

  • 5. Missionæren: 48.8%

  • 6. Trillebøren (siddende eller stående): 47.1%

  • 7. Ske: 44.4%

  • 8. Stående: 40.1%

  • 9. X-rated position: 35.1% (manden ligger på ryggen, mens kvinden ligger henover ham med ansigtet mod hans fødder og benene oppe under hans arme.

Sponsoreret indhold