Det frække15. april 2017

3 suveræne sexstillinger til dig med ølvom

Lidt for meget fylde ovenover de ædlere dele? Se her hvordan I løser problemet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fed_mand.jpg
 Foto: All Over

Bare fordi du har lidt for meget på maven, betyder det naturligvis ikke, at du skal snydes for et godt sexliv.

KØB EN STRAP ON OG GIV HAM EN FRÆK OPLEVELSE FOR LIVET

På opfordring fra andre redaktioner kommer hermed artiklen om, hvordan man gennemfører god sex, selv om man går rundt med en ordentlig ølvom.

Og her udgår vi fra, at sexpartneren allerede er i hus eller tæt på at være det. Artiklen om, hvordan man scorer med en ølvom kræver endnu en del research og vil tidligst være at finde på sitet i forbindelse med bikinisæsonens start.

TRE SUVERÆNE STILLINGER TIL DIG MED ØLVOM

1. Hylden. En af de foretrukne stillinger for hende er i dit tilfælde doggy style. Ikke så meget, fordi hun slipper for at se på din tunge vom, men fordi du lettere kan komme til, uden at maven er i vejen. Når du kommer helt tæt på hendes bagdel, vil dunken naturligvis være et problem, men som den opfindsomme mand du er, lægger du den blot på hendes lænd imens, hvilket ganske vist ødelægger dit udsyn, men til gengæld tynger hendes talje ned og på den måde giver mulighed for at penetrere dybere

VED DU, HVAD SEXMØBLER ER?

2. Den ubekvemme. Læg dig på ryggen på gulvet med benene oppe på sofaen. Det frigører nemlig en masse plads forneden. For det første bliver din mave mindre, når du ligger på ryggen, og for det andet falder den op mod dit hage, når du ligger med hovedet nedad. Det vil givetvis hjælpe på den noget umagelige stilling, hvis du lægger en pude under nakken. Når du så ellers er kampplar, stiller hun sig henover dit skridt og må så efter bedste evne glide op og ned over dig.

[node:aller-related-content]

3. Mekanikeren. Denne metode fungerer kun til oralsex. For mens det sædvanligvis er vanskeligt for hende at komme til uden at få dunken i panden, så er løsningen ligefor. Du lægger dig ganske enkelt på alle fire og spreder benene nok til, at hun kan få sit hoved ind mellem dem. Det er lidt som et besøg på værkstedet, hvor mekanikeren giver en grundig undervognsbehandling. Vi anbefaler dog ikke, at du lægger dig sådan op på liften, næste gang bilen skal have skiftet olie.

Sponsoreret indhold