Det frække 27. maj 2018

Her er de bedste sexstillinger, når hans penis er lille

Fortvivl ej, hvis han har en lille penis. Du kan sagtens få noget godt ud af det alligevel
Foto: All Over

Det der med størrelsen er noget, som mænd kan bruge utroligt meget tid på. På alt fra hulemalerier til græske potteskår har vi været fascinerede af manddomme, der på en gang har symboliseret virilitet og magt.

Men i praksis viser en række undersøgelser, at det mest er noget, mænd er fokuserede på. For blandt kvinder ligger størrelse ganske langt nede på listen over de vigtigste ting ved en penis. Dens generelle udseende og evne vejer langt tungere.

Naturligvis kan det dog give nogle problemer, hvis penis er så lille, at hun ikke får optimal nydelse af den. Der er nemlig nogle stillinger, der i givet fald bare ikke vil fungere.

Denne penisforstørrer giver gode resultater - nu nedsat til kun kr. 1.190,- (sponsoreret link)

Men fortvivl ej. Det gælder jo om at tage den kreative hat på og bruge de stillinger, som også kvinden får noget ud af. Med inspiration fra Men's Health bringer vi her fire stillinger, som er gode, hvis han ikke har så meget længde og fylde dernede.

Missionæren med et twist

Det er faktisk i henhold til flere undersøgelser den mest populære stilling blandt kvinder. Den giver en god mulighed for nærhed samtidig med, at man kan se, hvad der foregår. For den knap så voldsomt udrustede fyr kan den dog give visse problemer – med mindre man bruger dette lille trick:

Anbring en pude under hendes lænd, så bækkenet løftes op. Det giver en perfekt vinkel til at nå hendes g-punkt. Det bliver kun endnu bedre, hvis hun presser lårene sammen.

En penispumpe er en smart og hurtig måde at forstørre penis (sponsoreret link)

Et ben i vejret

Her bruger man kvindens ben som støtte. Han strækker det i vejret, mens hun ligger på gulvet eller sengen. Han knæler mellem hendes ben og lægger benet på sin skulder. Han skuber og hiver i benet, når han støder ind og ud.

Det vil dermed give ham mulighed for at trænge dybere ind end ellers.

Sidelæns Cowgirl

Han sidder på kanten af en sofa, mens hun sidder på hans ene ben, der er løftet. Hendes ben skal vende til en af siderne og ikke lige frem.

Hendes hofter vel på den måde ryge længere ned end i den normale cowgirl-stilling og give mulighed for dybere penetration.

Prøv denne testvindende lille klitorisvibrator til kun kr. 64,- (sponsoreret link)

Doggystyle

For mange er det den bedste stilling af dem alle. Fratrukket de kvinder, der er sammen med en mand med en alt for stor penis. Her får han nemlig chancen for at støde dybt. Ligeledes bør denne type penetration også ramme hendes g-punkt. Endnu en bonus er, at han har begge sine hænder ledige til at lege med hendes klit, hvis han altså ikke lige mister balancen.

Sponsoreret indhold