Det frække10. marts 2016

Ti tegn på at din mand er utro

Mand – læs dette før din kvinde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/utroskab_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Måske har han rent faktisk bare meget overarbejde for tiden. Det kan også godt være, at han bare sms’er med sin mor hele tiden. Og så er det udelukkende et udtryk før eget stilbevidsthed, at han pludselig køber nyt tøj og dufter bedre, end han plejer. Er du bekymret for, om din mand eller kæreste er utro, så se om du kan genkende nogle af disse tegn, der kunne tyde på det.

1. Han er fraværende. Han er sværere at komme i kontakt med, end han plejer. Og det er ikke kun, når der er Champions League i tv.

Er hans opmærksomhed svær at fange? Måske kan du fange den med et af disse frække outfits

2. Han ser bedre ud, end han plejer. Pludselig er de slidte sneakers byttet ud med voksensko, og de daggamle skægstubbe sidder lige i skabet.

3. Han taler hele tiden om en ny kollega. Hun bliver nævnt i både den ene og den anden sammenhæng.

4. Hyppigt overarbejde. Den undskyldning er endnu ældre end Hans Christian Varnæs.

5. Han bruger sin mobiltelefon hele tiden og ser skyldig ud, når du spørger, hvad han laver. Han tager den også med på toilettet og slipper den aldrig af syne.

meget mere ud af din mobiltelefon - på den mest tilfredsstillende måde

6. Han beskylder dig for at være jaloux, når du konfronterer ham. Det kan jo faktisk være, at han er uskyldig, men husk reglen om, at en hypokonder godt kan blive syg, og at en paranoid også godt kan blive forfulgt.

7. Han overkompenserer med blomster og dyre gaver, som om han har dårlig samvittighed.

8. Han er fuld af energi, selv om han i en lang periode mest har været at sammenligne med en våd vaskeklud i hjemmet. Han kaster sig over nye projekter som eksempelvis en (opdigtet) sportsgren eller en anden hobby.

9. Jeres sexliv forandres. Det kan både være til det værre eller det bedre.

Få massevis af tips og tricks til at peppe sexlivet op på Sexshop.dk

10. Han bliver ekstra flirtende over for det modsatte køn. Tidligere gloede han bare ned på sine sko, når I var ude at gå sammen, nu kan han ikke engang købe en leverpostej og to liter letmælk uden at sende fingerkys til kassedamen.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold