Det frække18. januar 2021

5 forslag til fræk hjemmetræning

Når fitnesscenteret er lukket, så kan du altid kaste dig over lidt fræk hjemmetræning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_346173548_1.jpg

Hvis du plejer at bevæge dig ned i fitnesscenteret et par gange om ugen, så er denne tid nok ekstra hård for dig. Løbebåndet, romaskinen og alt det andet udstyr i fitnesscenteret ligger nemlig stille for tiden, mens vi forsøger at få styr på Corona-situationen.

Uanset om du savner lidt motion i hverdagen eller ej, så har vi fundet fem forslag til fræk hjemmetræning, som du nemt kan kaste dig over - også uden at være i topform.

Buttplug Sæt

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_bumbum_silikone_butt_plug_saet.jpg

Brug tiden derhjemme til at udforske en verden af anale oplevelser og træn dig selv til at klare større udfordringer. Med dette lækre sæt får du hele 3 buttplugs i forskellige størrelser, så du gradvist kan vænne dig til mere fyldig stimulation. Så er der altså ingen undskyldning for at springe træningen over, når du ved, hvilke frække oplevelser der er i vente.

Bliv verdensmester i anal træning

Bull Power Delay Servietter (6 stk)

https://imgix.seoghoer.dk/bull_power_delay_servietter_6_stk.jpg

Du kan træne dig til at holde længere i sengen på mange måder. En lille søgning på nettet giver i hvert fald et indblik i masser af forskellige teknikker og metoder, som kan hjælpe dig godt på vej på længere sigt. Hvis du derimod gerne vil opleve resultater med det samme, så kan du springe hjemmetræningen over og i stedet bruge disse delay servietter. De nedsætter ikke lysten eller forringer oplevelsen, men sørger bare for at du holder længere.

Hold længere og bliv en konge i dobbeltsengen

Bækkenbundskugler

https://imgix.seoghoer.dk/baseks_baekkenbundskugler_dobbelt.jpg

Der findes heldigvis også masser af træningsmuligheder for kvinder i hjemmet. Og denne slags træning er faktisk langt sjovere end den i fitnesscenteret. Med et sæt bækkenbundskugler kan du træne din bækkenbund og få et endnu bedre sexliv. De små kugler er nemlig med til at øge følsomheden i skeden, så sex føles ekstra skønt. Kuglerne forhindrer desuden også inkontinens - og hvem vil ikke gerne slippe for det?

Få et bedre sexliv med bækkenbundskugler

Stripperstang

https://imgix.seoghoer.dk/stripperstang_dance_pole.jpg

Nu kan du forvandle soveværelset eller stuen til din helt egen private dansescene, hvor du er stjernen. Så skru op for musikken på anlægget og vær klar til en hård omgang dance pole træning i hjemmet. Hvis du ikke er til den hårde træning, så kan du selvfølgelig også sætte lidt forførende musik på i stedet og give din partner en privat fremvisning. Det er helt op til dig, hvad du vælger.

Bliv den frækkeste stjerne i dit eget hjem

Dørgynge

https://imgix.seoghoer.dk/fetish_fantasy_doergynge.jpg

Selvom det måske kan se legende let ud, så er sex i en dørgynge faktisk ret god træning. Derfor var det måske ikke en dum idé at investere en sådan et produkt i denne tid, hvor fitnesscenteret er lukket. Med dørgyngen kan I nemlig både få trænet musklerne i hele kroppen og samtidig udforske nye stillinger og måske endda nye orgasmer.

Få gang i hele kroppen med en dørgynge

Sponsoreret indhold