Det frække4. maj 2020

Shhh! Når det skal være lækkert og lydløst

Nogle gange er det bare at foretrække, når dit legetøj er helt lydløst ...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/womanizer_premium.png

Der er ingen tvivl om, at de fleste kvinder foretrækker en lydsvag vibrator, så de dejlige vibrationer fra sexlegetøjet kan nydes uden forstyrrende støj.

Men hvilke modeller skal man gå efter, når man gerne vil have en diskret og stille leg under dynen?

Vi giver dig her fem bud på vibratorer, hvor der er skruet ned for lyden og op for intensiteten, så du får det maksimale ud af onanioplevelsen.

Lovense Lush 2

https://imgix.seoghoer.dk/lovense_lush_2.png

Oplev en målrettet og intens stimulation mod dit sensitive G-punkt med denne fantastiske vibrator, der både kan nydes alene eller sammen med en partner. De kraftige vibrationer kan nemlig styres fra via en app, så man både kan lege derhjemme eller i det offentlige rum.

Køb Lovense Lush 2 (sponsoreret link)

Je Joue MiMi Soft

https://imgix.seoghoer.dk/je_joue_mimi_soft.png

Her får du en testvindende klitorisvibrator, der både er genopladelig og 100 procent vandtæt. Inde bag den bløde og lækre overflade gemmer sig både milde og meget kraftige vibrationer, som stadig er yderst lydsvage. Je Joue Mimi Soft findes i flere forskellige farver.

Køb den testvindende klitorisvibrator her (sponsoreret link)

Womanizer Premium

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/womanizer_premium.png

Når snakken falder på de bedste lydløse vibratorer på markedet, så kan man ikke komme udenom den populære Premium-model fra Womanizer. Denne revolutionerende og innovative klitorisstimulator er til dig, der vil have det bedste af det bedste.

Køb Womanizer Premium her (sponsoreret link)

We-Vibe Touch

https://imgix.seoghoer.dk/we-vibe_touch.png

Prøv den populære og lydløse vibrator fra We-Vibe, der både kan nydes alene eller sammen med en partner. Den lille, lækre design gør vibratoren ideel til brug under forspil eller som ekstra stimulation under sex, hvor den med sikkerhed kommer til sin ret.

Køb We-Vibe Touch her (sponsoreret link)

LELO Soraya

Du kender måske allerede denne frækkert fra filmen ‘Fifty Shades of Grey Freed’. Den luksuriøse og effektive dobbeltvibrator har et slankt, kurvet og silkeblødt design, der gør den ideel til stimulation af G-punktet, mens den lille tap vibrerer mod din klitoris.

Køb LELO Soraya her (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold