Bzzzz: Se verdens kraftigste minivibrator

Foto: Sinful.dk

Den nye undersøgelse ”Global Sex Toys Market 2016–2020” spåede, at salget af sexlegetøj vil stige med næsten 7 % i løbet af de næste 4 år. Og det kan flere af de store producenter allerede nu mærke effekten af.

En af dem er det engelske firma Rocks-Off. Udover at vinde den ene pris efter den anden har de netop rundet det svimlende antal af 5 millioner i salget af deres best seller klitorisvibrator, RO-80 mm.

Det forstår man også godt, hvis man kigger nærmere på den lille, men ganske effektive vibrator.

RO-80 mm er formet som en patron og kaldes derfor også en bullet. Den har vundet testen som ”Verdens Kraftigste Mini Vibrator”, og det er fuldt fortjent.

For selvom den måske ikke ser ud af meget, så er den – trods sin diskrete størrelse – virkelig effektiv. Og dens design gør, at den er nem at have med sig, uden at den hverken fylder for meget, eller ligner et stykke sexlegetøj, så man ikke får røde ører, hvis tolderen fisker den ud af kufferten.

Men Rocks-Off har mange andre lækre produkter end den frække vibrator, og for at fejre successen kører Skandinaviens største erotiske sexshop Sinful lige med et tilbud, hvor man kan spare 20 % på alle deres produkter. Så er det bare atshoppe løs!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close