Det frække 14. maj 2017

Denne vibrator giver ALTID kvinder orgasme

Kom glad ;-)
Foto: All Over

Når vi har sex, har vi ofte fokus på, hvordan vi hurtigst muligt og nemmest kan opnå den ultimative nydelse og afslutning. Nemlig en god orgasme – eller orgasmer.

Dog er det ikke lige nemt for kvinder og mænd at opnå de højtelskede orgasmer. En undersøgelse fra Altnet.org forklarer nemlig, at kvinder får én orgasme for hver tredje orgasme, der opstår hos mænd.

Det har vi tænkt os at komme til livs.

Derfor anbefaler vi her en type vibrator, som lover orgasmer til kvinder. Hver gang.

Denne type vibrator, giver orgasmegaranti

Kvindens fysiologi er kompleks, og når det så kommer til underlivet, bliver det ikke nemmere af den grund. Heldigvis er der et meget centralt nydelsespunkt, som er nemt at finde. Nemlig klitoris.

Klitoris er den lille knop, der sidder øverst, hvor de indre skamlæber mødes. Undersøgelser viser, at der er samlet hele 8000 nervefibre i klitoris, hvilket gør punktet til det mest nydelsesfulde overhovedet på en kvindes krop.

SE DE FRÆKKESTE TESTVINDERE TIL KVINDER HOS SINFUL

Skal de gode orgasmer derfor på ”bordet”, så er det klitoris, som skal under kærlig behandling.

For at få flere orgasmer, er det vigtigt at finde en vibrator, som netop stimulerer klitoris ekstra meget.

Her er den kendte Womanizer det helt perfekte hjælpemiddel.

FIND DEN PERFEKTE DILDO HER

Et forskningsstudie af 22 kvinder foretaget af PR Newswire, viste, at alle 22 kvinder oplevede at få orgasme, hver gang de brugte Womanizeren. Hele 85% af deltagerne oplevede tilmed, at orgasmerne varede mellem 5-10 minutter.

Det er i den grad en effekt, der er værd at forfølge.

[node:aller-related-content]

Den kendte klitorisvibrator: Womanizer Pro40

Det er sjældent, at du kan få garantier, når det kommer til effekten af sexlegetøj. Det er meget individuelt, hvordan det forskellige legetøj virker, og om det er pengene værd.

Dog kan du godt regne med garantier, når du investerer i en Womanizer Pro40. Vibratoren fungerer ved et sugehoved, hvor der kommer trykbølger ud. Det er netop denne ”Puste-suge” effekt, som er det innovative ved vibratoren, og som giver den eftertragtede nydelse.

SUPERTILBUD: 3 stykker sexlegetøj kr. 200,-

Med en let hånd, holder du Womanizeren på klitoris, og derfra, skal du bare lade den gøre arbejdet. Der er 10 forskellige niveauer, og for mange, så oplever de, at det slet ikke er nødvendigt at køre den op på højeste niveau. Orgasmen indtræder hurtigere, end forventet.

Den eneste ulempe ved Womanizeren er, at det hurtigt bliver et vanedannende bekendtskab, som giver dig næsten samme følelse som skøn oralsex.

Køb produktet: Her finder du den innovative Womanizer Pro40

Sådan kan du opnå nydelse sammen med din partner

Hvis du har fået mod på at komme i gang med at få flere orgasmer, kan du tage din partner med i seng. Og netop dette, er der også lavet en Womanizer til.

Her kan du sørge for at involvere din partner i legen ved at få fingrene i en Womanizer +Size, som er længere i skaftet, og tilmed har indbygget lys. Det sjove ved denne Womanizer er, at din partner har nemmere ved at holde den på dig – og så kan han få lov til at tænde lyset alt imens, de lækre vibrationer kører på fuldt blus.

Køb produktet: Her finder du Womanizer +Size til par

Sponsoreret indhold