Det frække6. oktober 2022

Sexshop giver frækt tilbud til danske gymnasieelever

Seksualundervisningen bør komme i offentlig udbud, lyder det fra skamløse Anne Louise Krogsgaard fra onlinebutikken for seksuel wellness, shameless.dk
Anne Louise Krogsgaard vil gerne være med til at udvikle seksualundervisningen til børn og unge.
Anne Louise Krogsgaard vil gerne være med til at udvikle seksualundervisningen til børn og unge.
 Foto: Shamelss.dk

Skal danske virksomheder lære unge i gymnasiet om seksualitet, samtykke og sexlegetøj?

Det mener Anne Louise Krogsgaard fra den nystartede virksomhed med fokus på seksuel wellness, shameless.dk.

Ligesom IT-løsninger i det offentlige kommer i udbud, det burde seksualundervisning også, mener Anne Louise Krogsgaard.

Allerede nu skal du bestille Sinfuls frække julekalender

Krogsgaards udspil kommer på baggrund af, at Børne- og Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil for nylig meldte, at regeringen varsler med et udspil om at gøre seksualundervisning obligatorisk på alle ungdomsuddannelser.

- Der skal udarbejdes en kravspecifikation på seksualundervisningen i Danmark, en som er neutral, faglig velfunderet, opdateret og alderssvarende. Herefter sættes opgaven i udbud, og så vurderes det, hvem som kan løse opgaven bedst i forhold til den pris, der er givet til opgaven, siger Krogsgaard, der også har postet sine holdninger på Instagram:

Materiale

Direktøren er overbevist om, at de i samarbejde med udvalgte samarbejdspartnere kan være med til at levere undervisningsmateriale, der er mere optimalt end det nuværende, som fx Sex&Samfund tilbyder folkeskolen og ungdomsuddannelserne.

Klit-testen skal gøre dig klogere på kvinders orgasmer

Hvordan forestiller du dig, at Shameless kan være med til at byde ind på den opgave?

- Først og fremmest skal der etableres en seksualundervisningsforening, lige som der er Dansklærerforeningen og Danmarks matematiklærerforening. En seksualundervisningsforening der skal være med til at sikre, at den undervisning - forestået af personer og lærere, som møder de unge i hverdagen - bevæger sig i takt med tidens, forskningens og kommunikationsformernes udvikling. Så en sådan forening vil være en oplagt samarbejdspartner.

Her er det bedst sælgende sexlegetøj i Danmark

Anne Louise tænker desuden en samarbejdspartner, som har erfaring i og er ekspert i digital kommunikation med fokus på undervisningfilm/dokumentar til de unge.

Tal bedre om sex med kæresten: prøv spillet Let's talk about sex

- Vores rolle skulle være som projektleder og kommunikationsansvarlig - vi ønsker ikke at drage nogen økonomisk fordel af projektet. De penge der eventuelt vil blive afsat, skal gå til ovenstående interessenter.

- Hvis vi blot kan være med til, at der sker noget med seksualundervisningen nu, og at der ikke kun bliver talt om det, er vi nået langt. Vi skal kun være en del af at løfte opgaven, hvis vi vinder et eventuelt udbud, men som bekendt er det den bedst kvalificerede til opgaven og til aftalt pris, som får opgaven - hvis bare det var sådan i dag, siger Anne Louise Krogsgaard fra shameless.dk.

Skamløst univers

Shameless.dk er i gang med at skabe et ‘skamløst’ univers, hvor man kan søge oplysning, information og inspiration til sexlivet gennem hele livet.

I universet kan man følge med i podcasten Shameless Talks, som hver uge tager et relevant emne om indenfor seksuel wellness og taler om det neutralt og skamløst.

Der er også en brevkasse, hvor du kan stille spørgsmål. Disse spørgsmål vil enten blive taget op i podcasten eller blive besvaret af en læge eller sexolog.

Derudover har shameless.dk diverse artikler om seksuelle emner og et opslagsværk med seksuelle ord, samt testunivers, hvor du kan teste dig selv lyster, kinks, feticher mm.

Sponsoreret indhold