Selvkørende biler er fremtidens bordeller

Foto: All Over

Så sker det igen. En ny teknologi tages i anvendelse, og da mennesker nu engang er mennesker, så bliver det hurtigt vurderet, om teknologien kan bruges til sex. Ganske som vi så det med hjemmevideoens udbredelse, VR-brillen og massageapparatet, der ikke oprindeligt var tiltænkt seksuel stimulation.

Tænder du på slutty kostumer? Se denne uniform (sponsoreret link)

Denne gang er det de førerløse biler, der spås en fremtid i sexindustrien. For ikke blot er det et oplagt sted af have sex – det er også et oplagt sted at sælge sex.

I journalen Annals of Tourism Research foretages nemlig en analyse under titlen Autonomous vehicles and the future of urban tourism, der blandt andet beskæftiger sig med, hvordan de førerløse biler vil ændre vores ferievander, hvordan vi kommer til lufthavnen, og hvordan vi ser film på bagsædet.

Men altså også det seksuelle aspekt. Og ifølge forskerne Scott Cohen og Debbie Hopkins, der er henholdsvis turismeprofessor ved University of Surrey og transportunderviser ved University of Oxford, bliver de hoteller, der udlejer værelser på timebasis erstattet af disse førerløse biler, skriver Washington Post.

Kan omgå overvågningen

I lande, hvor det er lovligt at sælge sex såsom Danmark, Tyskland og Holland, risikerer man, at myndighederne får sværere ved at kontrollere aktiviteterne, hvis de prostituerede skifter bordellerne ud med disse private biler. Hvis der bliver overvågning i disse biler, vil det ifølge eksperterne ’nemt kunne omgås, afinstalleres eller fjernes.’

Dreamgirl – lærerens kæledægge – meget frækt skolepigekostume (sponsoreret link)

I lande, hvor det er forbudt, vil det givetvis være en fordel. Hvis man ellers ser bort fra den prostitueredes sikkerhed, da det er svært at flygte fra en kørende bil. Og mere behageligt er det vel heller ikke at have sex i en bil for nogen parter? Og hvad hvis bilerne er udstyret med alarmer, som bipper, når sikkerhedsselerne ikke er fastspændt?

Om det i praksis vil blive det problem, som forfatterne frygter, er naturligvis meget usikkert. For mens man kan gennemføre sit forehavende i et bordel helt lukket af fra omverdenen bortset fra ind- og udgangen, så kan man jo se direkte ind i en bil, der nok skal udstyres med tonede ruder, hvis det skal fungere optimalt.

Men naturligvis er det sværere for politiet at slå til mod en bil, der er i fart, end en bil der holder stille.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close