Det frække 1. juni 2016

Se hvorfor robot-bordeller er fremtiden

Her behøver man ikke spekulere over, om de prostituerede er trafickede eller har haft et liv med misbrug
Foto: All Over

Forestil dig en kvinde, der aldrig siger nej. En kvinder der gør præcis, hvad du forlanger. En kvinde der tager imod betaling for at gøre det.

Den slags eksisterer i massevis, men det er forbundet med en masse moralske overvejelser at købe et andet menneske.

Men hvad nu, hvis kvinden, der giver alskens seksuelle ydelser, slet ikke er en kvinde?

Hvad nu hvis du ikke behøver at tænke over, hvordan hun egentlig har det?

Hvad nu hvis kvinden er en robot?

Det spørgsmål har man stillet sig selv på University og Wellington, der nu mener, at man kan ændre hele scenen for Amsterdams Red Light District i 2050.

Allerede nu kan du få den utroligt livagtige sexdukke Jenna Rose.

For fremtidens prostitution vil være uden risiko for kønssygdomme og menneskelige lidelser, mener fremtidsforskeren Ian Yeoman og sexolog Michelle Mars, der har forfattet teksten 'Robots, Men and Sex Tourism'.

De har forestillet sig en bordel i Amsterdam baseret på Yub-Yum, der lukkede i 2008 med omkring 100 prostituerede på lønningslisten.

Køb frække sexdukker her i alle prisklasser.

Det skal koste 10.000 dollar for fri adgang med alt fra lap dance til massage og sex i lækre omgivelser. Det har fået licens fra byrådet, da der ikke arbejder mennesker, men androider.

Her kan man få robotter i en hvilken som helst race, alder størrelse, mens man i beskrivelsen forestiller sig, at den mest populære er den høje blonde russer, der hedder Irina, og som er særligt populær blandt mellemøstlige forretningsmænd.

Robotterne er fremstillet af bakterieresistente fibre og bliver klinisk renset for kropsvæsker efter brug, hvofor man undgår enhver smitterisiko.

Ideen er, at det vil stoppe almindelig sexturisme, eftersom rigtige mennesker 'ikke vil kunne konkurrere på pris eller kvalitet.'

[node:aller-related-content]

Om projektet bliver virkelighed vil tiden vise, men der bruges allerede nu mange penge på at udvikle vellignende sexdukker og VR-oplevelser. Og med den hastighed teknologien udvikler sig i disse år, kan man sagtens forestille sig, at sådanne tiltag vil blive udbudt inden 2050.

Få den autentiske følelse af en kvinde med de ultrapopulære Fleshlight-produkter.

Sponsoreret indhold