Sådan vælger du det rigtige kondom

Foto: Shutterstock

Du kender det sikkert godt. Når temperaturen inde i soveværelset er steget til uanede højder, og I ikke længere kan holde fingrene fra hinanden. Hun kigger på dig med øjnene fyldt af begær og spørger, “Har du et kondom?” Febrilsk begynder du at lede samtlige lommer igennem for at finde nogle kondomer (sponsoreret link). Men ak, lommerne er tomme, og sexytime bliver hurtigt aflyst, selvom du prøver at komme med en undskyldning fra de varme lande om, at de altså ikke lige havde flere i din størrelse, da du var ude at handle…

Men lad sådan et scenarie være fortid, og sørg i stedet for at være helt kampklar med de helt rigtige kondomer. Der findes virkelig mange forskellige varianter at vælge mellem, og det kan godt være noget af en jungle at finde rundt i, hvilken type af kondom man skal vælge, og om det måske er nødvendigt med flere forskellige varianter.

 

Vælg den rigtige størrelse

Det absolut vigtigste at have in mente, når du skal finde de rigtige kondomer er og bliver størrelsen. Lige meget om den er stor, lille, tyk eller tynd, kan du med garanti finde en kondomtype, der passer til din manddom. Og lad nu være med at vælge den i XL, når du godt ved, at det faktisk er alt for stort. Det kan nemlig betyde, at kondomet ikke slutter tæt, og det kan i værste fald betyde en uønsket graviditet og måske endda også en kønssygdom, hvis du er rigtig uheldig. Tag et kig bag på pakken, inden du køber dine kondomer og tjek, hvilken størrelse de passer til.

Med eller uden smag, riller og meget andet

Når først du har styr på størrelsen, kan du tage stilling til, om dit kondom eksempelvis skal være med eller uden smag. Et kondom med smag kan være en fræk tilføjelse til en omgang oralsex, så din sjover kan blive forvandlet til en ren bananasplit. Ikke helt dårligt, vel?

Hvis vi allerede taler lidt om ekstra nydelse, så kan et kondom med riller være med til at gøre det hele lidt ekstra sjovt for din partner. Mønstret vil nemlig kunne stimulere hende imens I har sex, hvilket ikke er en helt dum tilføjelse til legen.

Er du interesseret i at vide mere om de mange ting, der er at vide omkring kondomer, kan du læse Sinfuls Ultimate Guide til Kondomer (sponsoreret link). Her kan du lære om alt fra hvordan kondomet blev opfundet og hvor de kan købes til hvilke forskellige varianter, der findes.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close