Disse danskere køber flest kondomer

Foto: All Over

Om et stort salg af kondomer også modsvarer en tilsvarende seksuel aktivitet på lagernerne tør vi kun gisne om. Men skulle det være tilfældet, så knalder mændene særligt meget i Holstebro.

For nye tal fra sexlegetøjsgiganten Sinful.dk viser nemlig, at man intet sted i Danmark køber så mange kondomer per indbygger som i den vestjyske købstad med godt 35.000 sexhungrende sjæle.

Hostebro efterfølges i øvrigt af Randers, Aalborg, Brøndby og Esbjerg, hvor man altså kan enes om, at sikker sex er god sex.

Og det er vist ikke helt tilfældigt, hvorfor netop disse byer kommer ind på listen.

Det vurderer i al fald medstifter og direktør i Sinful Tonny Andersen, der har taget et kig på de tørre tal.

- Jeg tror, det har noget at gøre med, at der bor så mange unge mænd sammenlignet med antallet af kvinder. Her er nemlig mange kaserner, håndværkere, politiskoler og job på havnen, siger Tonny til SE og HØR.

I Holstebro, der topper salget af kondomer per indbygger, finder vi for eksempel Jydske Dragonregiments Kaserne. Her finder man blandt andet I Panserbataljon, hvor man 'leger' med tunge kampvogne, og på hjemmesiden fremgår det da også, at man 'er en yderst dynamisk enhed med mange forskellige specialer og en bred vifte af opgaver. Konstant kommer nye opgaver til, og kravene til uddannelse og indsættelse af enheder forandres og øges jævnligt.'

HER ER DER KONDOMER TIL DIG, DER ER LIDT STØRRE UDSTYRET END DE FLESTE

Vi ønsker herfra soldater og officerer al fremtidig held og lykke med deres indsættelse af 'enheder' og håber, at de unge mennesker kan leve op til de øgede krav fra den militære ledelses side.

I disse danske byer købes der flest kondomer målt pr. indbygger:

1. Holstebro

2. Randers

3. Aalborg

4. Brøndby

5. Esbjerg

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close