Sådan kan du se, om en person har meget sex

Foto: All Over/Collage: Jannie Jacobsen

Bare fordi en kvinde altid er klædt i høje hæle, stramme kjoler og har håret dullet op, behøver det langt fra at betyde, at hun får rigeligt sex. Omvendt kan hende den buttede med brillerne og de kedelige jeans nede fra kassen i Netto udleve et avanceret, udsvævende og stærkt tilfredsstillende sexliv. Du ved det sandsynligvis ikke.   

Men det kan du lære. For hvis ellers forskningsresultaterne fra Nipissing University i Canada står til troende, så kan man både se på mænds og kvinders ansigter, hvor meget sex, de har.

Det handler grundlæggende om ansigtsformen. Man undersøgte 459 mandlige og kvindelige deltagere, og det viste sig, at de personer, der uagtet køn havde et rundere, bredere ansigt havde en højere sexlyst og havde mere sex end de, der havde længere og smallere ansigter.

Din ansigtsform skyldes blandt andet hormoner, og i særligt teenageårene vil hormonproduktionen ændre dit ansigt i en særlig retning, lige som din sexlyst bliver vækket. Resultaterne viser ikke, hvad der præcis sker, men det er sandsynligvis ’relateret til cirkulerende testosteron’.

Professor og forskningsleder Steven Arnocky betegner ammenhængen mellem ansigtsform og sexlyst med udtrykket FWHR (facial width-to-height).

Der var også en klar tendens til, at de mænd, der havde en højere FWHR og mere tilfældig sex, lige som disse mænd var mere utro.

Huffington Post nævner kendte mennesker med en høj FWHR som Leonardo DiCaprio, Miranda Kerr, Selena Gomez, Chrissy Teigen og Leighton Meester (dem, du kan se i billedet foroven).

- Tilsammen antyder dette, at ansigtstræk indeholder vigtig information om menneskers seksuelle motivationer, siger Steven Arnocky om undersøgelsen.

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close