Sådan kan du se om en kvinde får skedeorgasmer

Foto: All Over

Kan man se, om en kvinde lige har haft sex?

Du kan naturligvis kigge efter, om hun har blussende kinder og fløjter fornøjet. Men ellers er der vel ikke tale om idiotsikre metoder.

Men der er derimod forskere, der mener at have fundet en ret sikker metode til at se, om en kvinde for nylig har fået en vaginal orgasme.

Få de bedste skedeorgasmer med disse

Således har forskere forsøgt at finde sammenkoblinger mellem vagnale orgasmer og et godt mentalt helbred. Men mere konkret forsøgte man for år tilbage at lade trænede sexologer vurdere, om en kvinde for nylig havde fået en vaginal orgasme ud fra hendes gang.

Helt konkret havde man registeret en række kvinders orgasmehistorik, hvorefter man filmede deres gang på en gade og viste det til sexologerne, der intet vidste om kvinderne på forhånd.

Disse opdagelser gjaldt ikke for de kvinder, der havde opnået orgasmer ved stimulation at klitoris.

Måske var det noget med en g-punktsorgasme - få den her

Halvdelen af de sunde og raske belgiske kvinder i undersøgelsen kunne opnå vaginale orgasmer ved stimulation af en penis, og resultatet var overvældende. Sexologerne ramte rigtigt i 81,25 procent af tilfældene.

Eksperterne noterede sig ude fra kvindens gangart, om hun havde flydende bevægelser, energi, sensualitet, frihed samt fravær af både slappe og låste muskler.

Det var ligeledes en indikator på, om en kvinde fik skedeorgasmer, at der var mere rullen med hofterne og større skridtlængde.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close