De bedste sexpositioner til et engangsknald

Foto: All Over

Dem, der er i et langvarigt forhold, har haft mange år til at lære hinandens kroppe at kende.

Den mulighed har du ikke ved et engangsknald.

Til gengæld kan du være ligeså vild, som du vil, og prøve alt det, du drømmer om – selvfølgelig uden at overskride den andens grænser.

Fordi du aldrig skal se personen igen, er det en oplagt mulighed for jer begge til at eksperimentere og have det sjovt. Derfor får du her, i samarbejde med Sinful.dk, seks sexstillinger du kan prøve af.

6 frække sexstillinger til et engangsknald

1. ”Do a Doggy”

Doggy-style er en perfekt sexposition til et engangsknald. Det er dyrisk, det er frækt, og I behøves ikke have intens øjenkontakt.

Men inden I går i gang, så sørg for at have rigeligt med kondomer, så I slipper for en akavet snak senere hen.

2. Sving benene op

Den minder om missionæren, men i stedet svinger du benene op og rundt om mandens skuldre.

Det er en super intens stilling, der byder på dyb penetrering, så husk en god glidecreme så det er lige rart for begge parter.

3. Den stående

Det er en af de stillinger, alle har lyst til at prøve, men ikke gør, fordi det er en af de hårdere.

Men hvis du alligevel aldrig skal se personen igen, så kast dig ud i den. Du har absolut intet at miste.

Den fungerer ved, at du stiller dig tæt på en væg, så du har noget at støtte op af. Derefter løfter du dit ene ben en smule, så han har lettere ved at trænge ind i dig bagfra.

4. Svag i knæene

Den ene ligger fladt på ryggen, mens den anden blidt sænker sig ned på sin knæ og sætter sig på personens ansigt. Den, der sidder på sine knæ, har mulighed for at styre intensiteten ved at løfte og sænke sig selv lidt op og ned.

Det her en super fræk stilling, der virkelig giver dig mulighed for at give slip på alle dine hæmninger.

5. Reverse cowgirl

Med ansigtet vendt mod tæerne sætter du dig ovenpå ham, mens han ligger udstrakt på ryggen.

Her har han fantastisk udsyn til din bagdel, og så er du i fuld kontrol og har endda hænderne frie til at give dig selv endnu mere nydelse.

Hvis du vil gøre det ekstra godt for dig selv, kan du bruge en mini klitorisvibrator, der har 10 forskellige vibrationer, som du kan holde på, mens I har sex.

6. En omvendt Doggy

Forestil dig, at du skal lave ”broen” eller en form for omvendt Doggy-style. Det er ikke den letteste sexposition, men det er klart en af de vildeste.

Du vender opad, mens du står på alle fire for at holde din kropsvægt oppe. Fyren er placeret bagved dig og kan hjælpe med at holde dig oppe ved at tage fat i hofterne.

Det er ikke sikkert I kan klare at holde sexstillingen særlig længe, så få det meste ud af det ved at bruge We-Vibe Unite Parvibrator samtidig. Den stimulerer både dit G-punkt og klitoris og hans vedhæng under samleje.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close