Det frække 20. februar 2016

Sådan kommer du i gang med bondage

Har 50 shades of Grey også sat gang i tankerne om at indføre lidt bondage, blid S/M eller andre spændende lege til forspillet i dit sexliv? Så læs med, og bliv klogere på hvordan du kommer i gang.
(Foto: All Over Press)

50 shades of Grey tændte med ét en global lyst hos alverdens kvindelige læsere til at udforske bondage, blid SM og måske også lidt hårdere SM. Fra den ene dag til den næste sprang lysten til underkastelse og dominans så at sige ud af skabet. Fra at være noget vi kun talte med vores allernærmeste veninder om, blev det lige pludselig noget vi alle sammen bare måtte prøve for at være med på bølgen.

På Sexshop.dk finder du masser af sexlegetøj inspireret af frække "Fifty Shades of Grey"

Breaking the news
Men hvordan kommer du lige i gang med at udforske denne meget populære del af sexlivet? Tja, den gode nyhed her er at de fleste mænd tænder vildt på tanken om at få lov til at dominere deres kæreste – for katten da, de må jo finde sig i total underkastelse i hverdagen, så lad os da give manden et lille frirum.

Så går det den vej – altså at det er dig der giver ham lov til at være den dominerende part – så vil det sjældent være det store problem. Det er først mere kritisk, hvis det går den anden vej, så det er ham der skal underkaste sig dig. Nok kan han være vant til det i hverdagen, men særlig mandigt er det ikke når først vi drager det rollemønster med ind på lagnerne.

Find det helt rigtige bondageudstyr på Sexshop.dk

Det er stadig dig der har bukserne på
Det er da heller ingen hemmelighed at de fleste kvinder godt kan lide at blive domineret i sengen. Men selv om det er dig der underkaster dig ham, så er det stadig dig der har kontrollen. For dels er det dig der bestemmer hvornår han har lov til det, og dels foregår det kun inden for de rammer I har aftalt på forhånd.

Så aftal et stop-ord eller et -tegn – det er altså svært at sige noget med en kæmpe gag i munden – og brug det hvis du synes han bliver lige lovlig opstemt. På den måde er det i den sidste ende dig der bestemmer, og bed så til at han kan finde ud af at binde de dér knuder op han har bundet på det reb du ligger fastspændt til sengen med.

[node:aller-related-content]

Det rigtige udstyr at starte med
For uden lidt udstyr er der ikke rigtig noget ved bondage og lignende lege. Heldigvis kan den slags i dag købes på nettet i diverse webshops som f.eks. sexshop.dk der er Danmarks billigste sexlegetøjsbutik på nettet.

Hos sexshop.dk har de en hel sektion udelukkende med bondageudstyr.

I videoen kan du se hvad Bitten fra Sexshop.dk foreslår jer at lægge ud med når I skal give den som Mr. Grey og Anastasia Steel hjemme i privaten.

Sponsoreret indhold