Det frække 14. juli 2017

Sådan får du den perfekte 'brazilian'

Den perfekte brazilian - når du bare vil have, at det skal se HELT rigtigt ud forneden
Foto: All Over

Ligesom vi har mange forskellige præferencer, når vi går til frisøren, er der også stor forskel på, hvordan vi ønsker at se ud forneden.

Mens det for år tilbage for de fleste udelukkende drejede sig om at undgå, at noget slap uden for bikinilinjen, så er der i dag et utal af varianter, når det gælder kønsbehåring.

HVORDAN SER DU UD FORNEDEN? STEM HER OG SE, HVAD DE ANDRE KVINDER HAR STEMT

Mange foretrækker det helt glatte look, mens stadig flere kvinder igen er begyndt at anlægge en mindre have. Primært foroven - mens det stadig efter forbillede fra pornoindustrien er mest normalt med glatte læber. Sådan så man bedst kan se på film, hvad der foregår.

Men hører du til de kvinder, der foretrækker en såkaldt 'brazilian', som naturligvis er inspireret af de brasilianske kvinderns ganske små bikinier, hvor det hele fjernes på nær en lille stribe foroven (i modsætning til en 'Hollywood', hvor ALT fjernes), så er der nu hjælp at hente. For måske har du flere gange stået og kæmpet med trimningen, der jo helst skal være så lige, symmetrisk og fin som muligt. Det kan godt være noget af en udfordring der i bruseren.

Men med redskabet Ladyshape Bikini Tool Brazilian er der mulighed for at gøre det helt perfekt uden så meget som et hår, der sidder forkert. 

Foto: Sinful.dk

Du anbringer ganske enkelt skabelonen med ergonomiske håndtag i intimområdet og bruger derefter en af de to medfølgende skrabere, og vupti ... så har du den perfekte stribe.

Er du den mere romantiske type, kan du i stedet få modellen med et lille hjerte. En sød og forførende ide til en særlig aften med partneren.

Husk i øvrigt den rigtige shaving gel - uanset hvordan du barberer dig.

 

Sponsoreret indhold