Det frække17. september 2017

Sådan får du hud-orgasmer

Har du nogensinde hørt om hud-orgasmer?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_sept_11.jpg
 Foto: All Over

Du lytter til et rørende stykke musik, smager noget stærkt eller bliver berørt på en bestemt måde, og pludselig har du gåsehud op og ned af armene. Er det nogensinde sket for dig?

Så har du højst sandsynligt haft en såkaldt hud-orgasme.

Det er ikke en orgasme af seksuel karakter, men en super intens følelse i kroppen, der kan sammenlignes med en ægte orgasme. Det har forskere ved universitet i Hannover i Tyskland fundet ud af.

I samarbejde med Sinful.dk giver vi dig fem måder at få en intens hud-orgasme på.

5 måder at få hud-orgasmer

1. Lyt til noget rørende musik

Adeles ”Someone Like You”, Rachmaninoff “Piano Concerto No 2” eller Oasis med “Wonderwall”.

Det er alt sammen sange, der kan stimulere dig til at få den vidunderlige følelse af en hudorgasme frem.

Men det kan egentlig være hvilken som helst sang, så længe den frembringer kuldegysninger hos dig.

2. Spis stærk mad

Så er der endnu mere grund til at skrue op for chilien i din eksotiske ret eller bestille en ekstra portion spicy thaifood, næste gang du er for doven til at lave mad.

Det viser sig nemlig, at stærke smage kan sætte gang i en hud-orgasme.

Hvis den stimulus, du får fra stærk mad, er kraftig nok, kan oplevelsen biologisk og psykologisk sammenlignes med en ægte orgasme.

3. Få en massage

Mon ikke de fleste af os har prøvet at få en massage og mærke kuldegysningerne løbe ned ad rygsøjlen?

Der er nemlig noget ved en andens berøring, der er super stimulerende – og så kan dig og din kæreste jo bruge det til at gøre noget lidt ekstra ud af forspillet.

Men skal massagen føles rigtig, skal du huske en massageolie. Her er Joan Ørtings Luksus Massageolie særligt god, da den er udviklet til intim massage, så I kan gå på opdagelse overalt på hinanden.

4. Se hvilken som helst film

Ligesom der er nogle film, der får dig til at græde, kan film også være med til at give dig en ligeså intens følelse som en orgasme.

Det behøves ikke være en bestemt film, alle slags film kan faktisk sætte gang i systemet. Det skal selvfølgelig bare være en film, der rammer noget i dig.

Så der er altså særligt god grund til at holde en intim filmaften med kæresten. Find en film, der stimulerer jer begge og mærk, hvordan den intense oplevelse også vil få jer til at føle jer mere forbundet.

5. Bliv blidt berørt

De fleste af os kender følelsen, vi får, når nogle blidt løber en finger ned af vores ryg, eller på anden måde blidt berører vores hud.

Dig og din kæreste behøver altså ikke kaste jer ud i en full-body massage for at få en hud-orgasme, mindre kan også gøre det.

Men skal I have det bedste resultat, skal I bruge Sinful Feather Tickler.

Det er en kildefjer til forførende forspil. Følelsen af den bløde fjer vil være ekstra pirrende, og hvis I fx bruger den sammen med et blindfold, så de andre sanser lukkes ude, er der særligt god mulighed for at få en hud-orgasme.

Sponsoreret indhold