Det frække20. juli 2017

Bedre chance for orgasme hvis du ser sådan ud forneden

Det er ikke uden betydning for dine orgasmechancer, hvordan du ser ud forneden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lollipop_0.jpg
 Foto: All Over

Selv om vi alle ser forskellige ud – også forneden – så har det ikke noget at gøre med vores chancer for et godt sexliv. Eller hvad?

Faktisk forholder det sig så uretfærdigt, at kvinder, hvis underliv er udformet på en særlig måde, har meget større chance for at opnå orgasme under samleje, end andre kvinder.

Forskere fra det anerkendte Kinsey Institute har nemlig konstateret, at det handler om afstanden mellem klitoris og urinåbningen. Og sidder disse to tilstrækkeligt tæt sammen, vil kvinden have en større chance for at opnå orgasme under sex uden ekstra stimulation af klitoris.

[node:aller-related-content]

Den optimale afstand er 2,5 centimeter.

- Der er så tydelig en sammenhæng, at vi med meget stor sandsynlighed kan forudsige, at en kvinde med en afstand på tre centimeter, ikke kan opnå orgasme ved et samleje, fortæller Elisabeth Lloyd fra seksualforskningsinstituttet.

Hun fortæller, at man som kvinde selv kan foretage denne opmåling eller få hjælp af sin partner for dermed at blive klogere på sin seksualoplevelse.

Penisstørrelsen eller formen på same kan have en lille effekt på kvindens orgasmeevne, men i sidste ende handler det om de ganske få anatomiske millimeter.

Der er ikke noget at gøre ved sagen, hvis du ere n af de kvinder, der har mere end 2,5 centimeter mellem klitoris og urinåbning. For man er født sådan. Jo mere fosteret har været udsat for det mandlige hormon androgen, desto mere flytter klitoris sig.

Uanset hvordan du ser ud forneden, kan du heldigvis få masser af orgasmer ved hjælp af det helt rigtige legetøj.

Sponsoreret indhold