Gør dette ved din p.. og giv hende 50 pct. større chance for orgasme

Foto: All Over

Det kan godt være, at du anser dig selv for en superelsker. Det gør de fleste mænd.

Desværre er de færreste kvinder enige med dig. De fleste er bare for høflige til at nævne det.

Men der er faktisk noget, du kan gøre, for at gøre en omgang på lagenerne klart bedre for hende.

Og her taler vi ikke om særligt forspil eller hemmelige moves. Faktisk handler en del af det blot om, at en gennemsnitlig fyr kommer på cirka fem minutter, mens det tager godt 18 minutter for en kvinde. Det stemmer godt overens med, at cirka 80 procent af kvinderne i en nylig undersøgelse ville ønske, at deres fyre holdt længere tid i sengen.

Der findes naturligvis en række teknikker til at holde længere, men for den meget dovne mand (og dem findes der nogle stykker af derude) er det nok med en såkaldt ’delay spray’.

Den skulle hjælpe med at forsinke udløsningen med cirka 64 procent.

KØB EN DELAY SPRAY HER

I en undersøgelse testede man et af disse produkter, hvilket ikke blot medførte, at udløsningen i gennemsnit blev forsinket med fire minutter hos mændene - det øgede også sandsynligheden for orgasme hos kvinden med hele 50 procent.

I et interview med den britiske avis Daily Star siger Stephen De Pretre, der er salgs og distribuitionschef hos produktet Promescent, at man enten kan fokusere på noget helt andet eller bruge en bedøvende spray.

KØB GLIDECREME DISKRET HER

- Det er ikke ideelt at fjerne fokus fra det intime øjeblik med din partner, ligesom et produkt heller ikke må fjerne følsomheden ved at lamme en mands penis for meget.

Det aktive stof hedder Lidocain, og det er blevet brugt siden 1942, hvor det blev udviklet af den svenske anæstesilæge Dr. Gordh.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close