Sådan får du gang i dit sexliv

Foto: Shutterstock

Når man er i de helt tidlige stadier af parforholdet, er der ikke noget bedre end at kunne bruge en hel dag i sengen, hvor den ene frække oplevelse afløser den anden. Alt ved ens partner er nyt og spændende, og man har lyst til at bruge alt sin tid på at udforske hver en centimeter af personens sexede krop. Man er nærmest som to kaniner, der ikke laver andet end at rulle rundt i sengen og humpe løs. Men hvad gør man så, når den første flamme er ved at være brændt ud, og man ikke ved, hvordan man skal få den til at ulme igen? Sexlegetøj er svaret!

Åbn op for jeres fantasier

Ofte er den manglende gnist i parforholdet et spørgsmål om, at man er begyndt at kede sig lidt, når først man skal have gang i lagengymnastikken. Det er altid de samme stillinger, det er altid på samme måde, og så tager det heller ikke særligt lang tid. I løbet af årene har man fundet ud af, hvad det er der fungerer for en hver især, og man er måske ikke helt så god til at eksperimentere med nye ting.

Det kan være rigtig svært at åbne op omkring de fantasier, man har, fordi man måske ikke helt ved, hvordan de vil blive taget i mod. Ved at introducere sexlegetøj til ligningen, vil man kunne få åbnet op for nogle af de vigtige snakke om, hvad det er man tænder på, og hvad det er, man måske kunne have lyst til at give sig i kast med.

 

Introducer det rigtige sexlegetøj

Men hvor skal man så starte, når først man har besluttet sig for at give sig i kast med sexlegetøj? Et rigtig godt sted at starte kunne være, at sætte sig sammen og kigge på, hvad for noget legetøj, man kunne have lyst til at prøve. Måske vil hun rigtig gerne prøve en Satisfyer Pro 2 klitorisstimulator (sponsoreret link), og han kunne godt tænke sig at prøve en penisring (sponsoreret link).

Hvis I ikke har lyst til at bruge alt for mange penge på de nye tilføjelser til natbordsskuffen, kan det være smart at vælge et mærke, hvor prisen er i bund men kvaliteten i top. Hos Baseks (sponsoreret link) kan man finde basis sexlegetøj, der har en pris, hvor man godt kan tillade sig at købe lidt ekstra med, så man har noget forskelligt at eksperimentere med, når man skal finde frem til de fælles favoritter. Sæt gang i legen, og åbn op for snakken om jeres dybeste fantasier, og hvordan I sammen kan være med til at udleve nogle af disse takket være sexlegetøj.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close