Det frække4. april 2018

Cykler du? Derfor er det godt for dit sexliv

Se hvorfor der er en ekstra god grund til at lade bilen stå eller droppe bussen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cykel.jpg
 Foto: All Over Press

Hvis ellers du passer på dig selv og ikke tager for mange unødvendige chancer, er det godt for dig at tage cyklen og lade bilen blive hjemme. I storbyen vil det som regel bringe dig hurtigere på arbejde, og så er det tilmed sundt at bevæge sig.

Men faktisk giver de endnu en fordel for særligt kvinder.

Det fremgår af en undersøgelse foretaget på University of California i San Francisco, hvor forskerne konstaterede, at de kvinder, der cyklede oftest, opnåede markant højere seksuel glæde end de, der ikke cyklede. Undersøgelsen kan læses her i Journal of Sexual Medicine.

Og de meget cyklende kvinder døjede ligeledes mindre med en række seksuelt relaterede problemer såsom manglende ophidselse og udeblevne orgasmer.

En anden måde at opnå flere orgasmer og få et bedre sexliv er at bruge bækkenbundskugler (sponsoreret link)

Man testede 3.118 kvinder, hvoraf halvdelen cyklede i ny og næ, mens 34 procent aldrig cyklede, og de resterende var cyklister, der havde cyklet i mere end to år, og som cyklede mindst tre gange om ugen - og mere end 40 kilometer per gang.

Og resultatet var tydeligt, oplyser Thomas Gaither, der var tilknyttet undersøgelsen som studerende.

- Vi fandt ud af, at antallet af kørte kilometer over et helt liv var forbundet med bedre seksuel funktion, hvilket vi målte ud fra et fælles spørgeskema.

Et jadeæg er genialt til bækkenbunbdstræning (sponsoreret link)

Nu er alt dog ikke seksuel fryd og gammen for powercyklisterne. For de, der cyklede meget, led i højere grad ad urinrørsinfektioner.

- En af de nye ting, vi fandt ud af, varm at antallet af kørte kilometer på et liv var direkte forbundet med både siddesår og urinrørsinfektioner, lyder det fra den universitetsstuderende, der tilføjer:

- Nogle vil sige, at det er småting, men begge dele kan forhindre seksuel aktivitet. Så hvis vi kan finde en måde af forhindre siddesår og infektioner, så tror vi, at cykling vil forbedre kvinders sexliv.

Sponsoreret indhold