Det frække5. maj 2018

Bilekspert: Se hvad din bil siger om dit sexliv

Autoekspert Anders Berner gør os - med et glimt i øjet - klogere på, hvad en mands bilvalg siger om hans sexliv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mand_i_bil.jpg
 Foto: All Over

Vi har i mange år hørt livsstilseksperter kloge sig på, hvad man kan sige om en person ud fra, hvad vedkommende har i køleskabet, hvilken kunst der hænger på væggene, og hvilken hunderace der foretrækkes.

Og selv om vi elsker det her på sitet, så ved vi også, at det ikke er helt nok til dig. For du vil nemlig gerne læse om sex (ellers havde du jo ikke klikket her, vel?).

I et forsøg på at stille vores lyster og nysgerrighed har vi derfor besluttet os for at se nærmere på, hvad man kan lære om en mands sexliv ud fra hans bilvalg.

UANSET FØRPRIS: 3 stykker legetøj kr. 200,- hos Sinful (sponsoreret link)

Derfor har vi bedt bilekspert, motorjournalist og fuldtidserot, Anders Berner, gøre os klogere på, hvad en mands bil siger om hans sexvaner. Vi har udvalgt seks tilfældige automobiler, som du jævligt støder på derude på vejene.

- Altså, det er første gang, jeg er blevet bedt om at kigge på bilejerne og deres sexliv. Og jeg skal da gerne indrømme, at det morer mig at tage lidt gas på dem. For måske er det i virkeligheden mig selv, jeg taler om. Jeg har i hvert fald en lille rem af alle typerne i mig selv, siger Berner med et grin til SE og HØR.

Her er altså.

Se hvad din bil siger om dit sexliv

Audi A6
Den slår aldrig fejl. Det er en bilejer, du aldrig overhaler, men som altid overhaler dig. Og når han gør det vil du se, at han har kort hår og altid er iført solbriller for at se cool ud. Han er veltrænet, løber marathon og er typen, som ser sig selv som en genial elsker. Men han er i virkeligheden en lynhurtig fyr, der stikker den ind på rekordtid, kaninknepper (sponsoreret link) for så at sprøjte kæresten i ansigtet, fordi det giver ham en følelse af magt. Ligesom alt sidder snorlige i Audien, er han også, som Freud ville have sagt, ganske analfikseret (sponsoreret link). Det kommer også til udtryk i sengen.

https://imgix.seoghoer.dk/audi_a_6.jpg
 Foto: All Over

Citroën Berlingo
Han er skideligeglad med biler og gør gerne opmærksom på, hvor ligegyldig en accessory biler er, når han er sammen med mænd, der er glad for biler. Han sukker overbærende når bilentusiasten i et selskab taler om sin nye bil. Han går ikke op i sin krop, men har en seksuel fetich, hvor han klæder sig ud som batman og leger med sig selv foran konen. Han var engang et godt knald, men han er som Berlingoen - der er ikke meget sjov i den. Hverken for fører eller passager.

https://imgix.seoghoer.dk/berlingo.jpg
 Foto: All Over

Toyota Carina, 2003
Den 15 år gamle smadderkasse, der holder uvasket og grånet langs kantstenen på Sankt Hans-gade. Ejeren er ligesom Berlingo-ejeren ligeglad med biler - men kun tilsyneladende, for den enkle forklaring er, at han ikke har råd til en ordentlig bil. Han er politisk interesseret og stemmer på enten SF eller Enhedslisten, og han går meget op i, at der skal være plads til alle. Men det var også ham, der stemte også for at opskrive andelskronen efter den nye vurderingsmetode til den seneste generalforsamling. Han blander sig ofte i hvordan hans (små) børns skolelærere underviser. Han er ikke interesseret i sex - mest af alt fordi han har mistet interessen for kæresten, som efter hans mening lader stå til. Han har dog et godt øje til naboens 18-årige datter (sponsoreret link), som han stalker diskret på Instagram, mens han fantaserer om at knalde hende, når hun kommer fuld hjem fra en af sommerens studenterfester.

https://imgix.seoghoer.dk/toyota_carina.jpg
 Foto: All Over

Land Rover Defender
Han er knap 34 år og tilhører den kreative elite - i hvert fald hvis du spørger ham selv i et svagt øjeblik - han er bureauansat, velklædt og hans skæg er veltrimmet. Hans kone er smuk - hun har tidligere haft en spiseforstyrrelse og gik ud fra CBS med det fjerdehøjeste snit i 2007, men de er sjældent enige om ret meget i livet - udover at det efter deres mening er 'det fede liv'. De skændes ret meget og har sporadisk sex, når de har drukket sig lidt småsnaldrede i hvidvin. Han har alle de rigtige meninger, men det hænder ikke så sjældent, at han midt på dagen under påskud af at skulle til et møde lægger vejen forbi en thailandsk massageklinik, hvor han får en håndtrold af en midaldrende dame med sparsomme engelskkundskaber og drømmer sig tilbage til dengang han sammen med sin bedste ven rejse rundt i Sydøstasien og legede levemand. Han har overbevist sig selv om, at det lige så meget er for hendes skyld, at han besøger klinikken.

https://imgix.seoghoer.dk/land_rover_def.jpg
 Foto: All Over

Tesla Model S: Han har købt en Tesla kontant over nettet - for det er sådan, man køber en Tesla. Han er entreprenant og ret god til at tjene penge, men går faktisk ikke op i biler. Han er fascineret af Tesla af to grunde: Den er første og fremmest en stor rullende udgave af alt hans gear og gadgets fra Apple og Sonos. Dernæst fik han en kæmpe rabat på registringsafgiften, fordi bilen ikke var afgiftbelagt som en Audi. Han har tidligere kørt Renault, fordi den gav mening som transportmiddel, og han var for fedtet til at købe BMW. Han har hus i Holte, to teenagebørn og en elskerinde, som han holder for nar, når han siger, at han snart går fra konen, som er overlæge på Riget. Som alt andet i hans liv er han også effektiv i sengen, hvor han foretager en cost-benefit analyse. Han har læst sig frem til, hvordan man giver en kvinde en orgasme, men han gider på den anden side heller ikke at ofre mere end 20 minutter på hende, før han skal tjekke sin mail.

https://imgix.seoghoer.dk/tesla.jpg
 Foto: All Over

Sponsoreret indhold