Det frække1. marts 2019

Har flere end 35.000 kvinders orgasmer på samvittigheden

Over 35.000 skandinaviske kvinder har allerede stiftet bekendtskab med en lille frækkert. Skal du være den næste?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orgasme3.jpg
 Foto: Shutterstock

Drømmer du om hede orgasmer, der kan sende dig direkte ind i orgasme-himlen på nul komma fem? Så er Satisfyer Pro 2 Nex Generation Klitoris Stimulator (sponsoreret link) den helt rette makker til dig. Med sin revolutionerende teknologi sender den de fleste kvinder i ekstase inden for kort tid, og det er især den revolutionerende teknologi, der er med til at gøre denne lille frækkert til noget helt unikt.

https://imgix.seoghoer.dk/vibrator1.jpg

Ikke som de andre vibratorer

Satisfyeren er nemlig ikke ligesom en almindelig vibrator, hvor vibrationerne skal bringe en mod klimaks. Satisfyeren gør i stedet brug af små pust og sug, som stimulerer klitoris i forskellig hastighed alt efter, hvilket af de 11 intensitetsniveauer man vælger at bruge.

Mange kvinder når slet ikke op på det højeste intensitetsniveau før den første orgasme begynder at rulle ind over dem. Skal man tro på de over 120 anmeldelser, der ligger af det frække produkt inde på Sinfuls hjemmeside (sponsoreret link) er der også flere af de glade Satisfyer-ejere, der har været så heldige at opnå en sprøjteorgasme takket være deres frække voksenlegetøj.

Vil du kun have en orgasme?

Så er det ikke Satisfyeren, du skal købe. Den stimulerer nemlig klitoris på så fantastisk en måde, at det næsten er umuligt at skulle kunne holde sig til blot en enkelt af de underskønne orgasmer, som legetøjet giver. De fleste kvinder oplever ikke bare en eller to orgasmer, når de bruger produktet, men faktisk flere, som bare ligger som perler på en snor.

Hvad der er med til at gøre dette produkt endnu bedre er, at det faktisk også er vandtæt, så du kan tage det med ind under bruseren, når du skal forkæle dig selv med de skønneste orgasmer.

Orgasme-lækkert sexlegetøj til billige priser

Det bedste ved den lækre Satisfyer må næsten være prisen! Det orgasme-lækre sexlegetøj kan nemlig blive dit for under 300 kr., og du finder det til markedets bedste og billigste pris hos Sinful. Mangler du mere end bare en Satisfyer, kan du lige nu spare 20% på alle varer fra Sinfuls eget mærke (sponsoreret link) i anledningen af den frække webshops fødselsdag. Gør dig klar til at blive endnu en i rækken af de over 35.000 kvinder, og glæd dig til stimulering i den absolutte verdensklasse.

Sponsoreret indhold